Пети међународни сајам меда у Вишеграду

ВИШЕГРАД – У Вишеграду је данас одржан Пети међународни сајам меда и пчеларске опреме, на коме је излагало више од 30 пчелара из Србије, Црне Горе и Републике Српске. Манифестацију је отворио народни посланик из Вишеграда, љекар и члан Удружења пчелара "Вишеград" Горан Лончаревић, који је нагласио да је и ова манифестација потврда да су […]

субота, септембар 18, 2010 / 19:42

ВИШЕГРАД – У Вишеграду је данас одржан Пети међународни сајам меда и пчеларске опреме, на коме је излагало више од 30 пчелара из Србије, Црне Горе и Републике Српске.

Манифестацију је отворио народни посланик из Вишеграда, љекар и члан Удружења пчелара "Вишеград" Горан Лончаревић, који је нагласио да је и ова манифестација потврда да су вишеградски пчелари прошле године били најбољи у БиХ по оцјени "БХ пчелара" из Сарајева.

"Један од циљева овог сајма меда је да се грађани навикну да купују и конзумирају пчелиње производе који су уједно и храна и лијек", рекао је Лончаревић.

На отварању су малишани из Обданишта "Невен" извели тачку под називом "Ода пчели и бумбару". Покровитељ манифестације, која је одржана у башти Хотела "Поларис" на обали Дрине поред моста Мехмед-паше Соколовића, била је општина Вишеград.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *