Oтац Николе Ђуровића подигао кривичну пријаву против Станислава Чађе

Случај несреће у којој је погинуо Никола Ђуровић, а за коју је осуђен Ненад Радинковић, изгледа да поново постаје занимљив полицији. Тај случај покренуо је бројне спекулације и довођен је у везу и са неким високим званичницима Српске. Дарко Ђуровић, отац настрадалог Николе поднио је кривичне пријаве против организованог криминала у полицији , односно против […]

петак, 29 новембра, 2013 / 16:53

Случај несреће у којој је погинуо Никола Ђуровић, а за коју је осуђен Ненад Радинковић, изгледа да поново постаје занимљив полицији.

Тај случај покренуо је бројне спекулације и довођен је у везу и са неким високим званичницима Српске.

Дарко Ђуровић, отац настрадалог Николе поднио је кривичне пријаве против организованог криминала у полицији , односно против Станислава Чађе, Младена Марића, Маринка Гајановића и Здравка Ристића.

Ђуровић је данас позван у полицију. Каже да је састављен записник са свим доказима које он има. Још, како каже, нема информације о томе да ли ће случај поново бити покренут, а у полицији су му рекли да ће о свему бити обавијештен наредне седмице.0 КОМЕНТАРА

 1. Kao prvo ne volim da se komentariše bez imena i prezimena. Ali dobro, svako ima na to pravo. Ja se lično ne bojim da komentarišem i da se zna ko sam, Aleksandra Đurović, Nikolina majka. Odgovor „intelekt-u“: Čađo nije pobjegao, u Banjoj Luci je. A daljnji razvoj događaja će uslijediti. 100% sigurno – Radinković nije vozio, samo je bio saučesnik iz razloga što je preuzeo krivicu na sebe primajući novac za to. On je bio u AUDI-ju na zadnjem sjedištu. A učestvovalo je još jedno vozilo koje je udarilo istog, a to je crveni MERCEDES KABRIOLET, koji je naravno „nestao“. Saznanja i o tome imamo, o čemu je obavještena policija danas. Imamo masu dokumenata i dokaza čije kopije čuvamo kod više osoba na više mjesta. Takođe i SMS poruke od Ranka Škrbića koji je Čađu odvezao tada na VMA na odjel za „NN“ lica. Lično sam prišla Škrbiću u kafiću ispred njegove zgrade (iza Vulića) i rekla mu pred svima u bašti kafića šta sam mislila, i da znam da je bio sa Čađom na VMA, jer smo se dopisivali putem SMS poruka tada kada sam ga molila preko jednog doktora sa VMA M.S. U prvom trenu se trznuo jer me prvi put vidio uživo, mjenjao boje lica, priznao mi da je bio tamo sa Čađom, a na kraju razgovora je postao vidno bjesan i da smo bili negdje sami, imala sam osječaj da bi me udario. Drago mi je da sam mu to sto sam imal rekla pred puno ljudi i da su svi to čuli. A u jednoj poruci mi je poručio kako on „nije neko ko farba zebre po cestama BL“. Bilo mi je jako teško psihički, da mu priđem, ali rekla sam sama sebi – ako je već sve potplaćeno i korumpirano i ako ga nismo uspjeli dovesti na sud, imam priliku kao majka da mu lično u oči kažem šta mislim o njemu. To mi je dalo snagu. A imali smo advokata Duška Tomića. Jedno vrijeme je zaista bio korektan. I on je nazvao „svoju vezu“ na VMA i njemu je potvrđeno da je Čađo na odjelu za „NN“ lica. Međutim, nakon izvjesnog vremena nam je javio da ga je posjetio Dodikov čovjek i rekao mu da malo „zakoči“ i da za istinu ima vremena. Škrbić, Čađo i Dodik su kumovi. Poznato svima. Za sada toliko od mene. Ali NECEMO NIKADA ODUSTATI MA KOLIKO TRAJALO.

 2. Gospodjo, nadam se da ćete istrajati i imati hrabrosti da se i dalje borite za pravdu sa mafijašima. Tri puta sam čitala Vaš odgovor, ne dao Bog nikome. Pa da li ovaj narod više vidi svojim očima?!

 3. Gospodjo, nadam se da ćete istrajati i imati hrabrosti da se i dalje borite za pravdu sa mafijašima. Tri puta sam čitala Vaš odgovor, ne dao Bog nikome. Pa da li ovaj narod više vidi svojim očima?!

 4. Ovo je strasno citati.Kakvu nam drzavu izgradi SNSD da citamo ovakve strahote i mozemo samo da gledamo zla ocima svaki dan Svi smo svjedoci da imate prave i istinite dokaze i mozemo vam samo poruciti ISTRAJTE ljudi.Ja sam davno prestala da vjerujem u pravdu.

 5. Interesantno nema komentara od Dodikovih branioca,teško im priznati da i u njihovim redovima ima korova,nisu ni u opoziciji svi cvijeće ali ovo je strašno…

 6. Donekle mogu da razumijem krađu, nemilosrdno „čišćenje“ budžeta, glad za materijalnim, ali biti UBICA i skrivati se pred ljudima, pred zakonom, e to je prestrašno. To je veoma gnusno da se nemože ni komentarisati. A još gori i grđi su saučesnici fujjj!!! Vidi se kakvi su to ljudi?

  Postoji ona stara izreka ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE SVE TAJNE SAZNAJU! Hvala Bogu što je tako!

 7. Рaмштaјн, 30.11.2013. 10:38:20

  Да ли је тебе поново активир’о Чађо или вирус?

 8. Толико су се осилили у отимачини да им ни људски животи не значе ништа!

  Већ одавно убијају и бједом и овако директно, убјеђени да су свемогући. Но, даће Бог, ближи им се крај, а прво ће одговарати пред људима и мораће да врате све што се вратити може. Губитак ове породице неће моћи да врате, али ће некоме морати да положе рачуне.

  Подршка породици Ђуровић и искрено саосјећање с њиховим претешким болом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *