Освјежен Јаху мејл

Освјежен и редизајниран, Јаху Мејл ће бити прилагођен корисницима Фејсбука и Твитера. За најављени редизајн било је потребно седам мјесеци, а 277 милиона корисника ће нови изглед сајта ускоро моћи да види. Корисници ће убудуће моћи да освјежавају своје профиле на Фејсбуку и Твитеру, као и да шаљу поруке директно из Јаху Мејла. Нови мејл […]

среда, 25 маја, 2011 / 17:49

Освјежен и редизајниран, Јаху Мејл ће бити прилагођен корисницима Фејсбука и Твитера.

За најављени редизајн било је потребно седам мјесеци, а 277 милиона корисника ће нови изглед сајта ускоро моћи да види.

Корисници ће убудуће моћи да освјежавају своје профиле на Фејсбуку и Твитеру, као и да шаљу поруке директно из Јаху Мејла.

Нови мејл клијент биће двоструко бржи од садашњег, а корисницима ће бити омогућено слање атачмента величине до 100 мегабајта.

Јаху најављује и бољу контролу спама, као и могућност директног четовања са пријатељима на Фејсбуку.

Најављеним промјенама компанија покушава да привуче нове кориснике и задржи старе. Јаху мејл има око 277 милиона корисника у свијету, што га чини другим по величини мејл клијентом, али је број корисника прошле године опао за три милиона, односно за један одсто.

Џимејл има 220 корисника, али је прошле године регистровано 43 милиона нових корисника и забиљежен раст од 24 одсто.

Према подацима компаније за истраживање тржишта комСкоре, Мајкрософтов Хотмејл и даље има највише корисника – 327 милиона. Прошле године овај сервис забиљежио је и највећи пад корисника од 27 милиона, односно седам одсто.Оставите одговор