Јелена сигурно даље!

Јелена Јанковић се пласирала у треће коло Отвореног првенства Француске – Ролан Гарос, пошто је побиједила Веру Душевину из Русије са 2:0 у сетовима (6:3, 6:2). Јанковићева ће у трећем колу играти против Бетани Матек Сандс из Сједнињених Америчких Држава, која је данас била боља од земљакиње Барбаре Лапченко са 2:1 у сетовима. Сусрет Јанковићеве […]

среда, 25 маја, 2011 / 17:35

Јелена Јанковић се пласирала у треће коло Отвореног првенства Француске – Ролан Гарос, пошто је побиједила Веру Душевину из Русије са 2:0 у сетовима (6:3, 6:2).

Јанковићева ће у трећем колу играти против Бетани Матек Сандс из Сједнињених Америчких Држава, која је данас била боља од земљакиње Барбаре Лапченко са 2:1 у сетовима.

Сусрет Јанковићеве и Душевине почео је са одузетим противничким сервисом на обе стране, али је српска тенисерка у осмом гему првог сета поново направила брејк и повела са 5:3. Она је потом добро сервирала за 1:0 у сетовима.

У другом сету Јанковићева је, такође, већ на старту одузела сервис противници и повела са 2:0 у гемовима. Сигурном игром дошла је до предности од 5:2, да би на свој сервис искористила прву меч лопту.

Јелена Јанковић је остала једина представница Србије на Ролан Гаросу у женском синглу, пошто су испале Ана Ивановић и Бојана Јовановски.Оставите одговор