Опозиција Српске на новој прозивци

Опозиција у Републици Српској треба да има што је могуће више јединствених ставова око свега што се дешава, изјавио је данас предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић. Он је рекао новинарима након састанка представника ПДП-а, Демократске партије и Српске радикалне странке РС да је то први такав скуп и да ће их бити још у […]

петак, март 11, 2011 / 16:50

Опозиција у Републици Српској треба да има што је могуће више јединствених ставова око свега што се дешава, изјавио је данас предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић.

Он је рекао новинарима након састанка представника ПДП-а, Демократске партије и Српске радикалне странке РС да је то први такав скуп и да ће их бити још у наредном периоду, те да ће се заједнички размјењивати оцјене о актуелном стању и сагледавати шта се заједнички може учинити.

Иванић је навео да ће се у том контексту разговарати и са Српском демократском странком.

Предсједник ДП-а Драган Чавић навео да су ове странке већ одраније на трагу договора о заједничком дјеловању и да желе да о бројним питањима, као парламентарне опозиционе странке, постигну висок степен усаглашености.

"Потребно је да опозиционе партије врате наду да у Српској постоји алтернатива која жели да се договори и дјелује заједнички против свега што се лоше дешава у РС, а што производи актуелна власт", додао је Чавић.

Предсједник СРС РС Миланко Михајлица нагласио да "лоше друштевено-политичке, а прије свега економске и социјалне прилике, тјерају опозицију не само на разговоре, већ и да заједнички траже рјешења и мијењају стање у РС".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *