Нова таблета за мамурлук, наводно помаже

Вjероватно сте до сада испробали сва могућа средства за отклањанаје мамурлука, али ново откриће које ће вас спасити од мучнине, умора и повраћања узрокованог претjераним алкохолисањем је комбинација кофеина и аспирина. Мамурна јутра која сте досада једва преживљавали постаће ствар прошлости. Лијек који ће многима олакшати буђење викендом створили су америчкки научници предвођени Бреном Хејсом. […]

субота, 17 децембра, 2011 / 16:15

Вjероватно сте до сада испробали сва могућа средства за отклањанаје мамурлука, али ново откриће које ће вас спасити од мучнине, умора и повраћања узрокованог претjераним алкохолисањем је комбинација кофеина и аспирина.

Мамурна јутра која сте досада једва преживљавали постаће ствар прошлости. Лијек који ће многима олакшати буђење викендом створили су америчкки научници предвођени Бреном Хејсом.

Она је након много безуспјешних рецепата против мамурлука одлучила да изуми свој. Спојем 500 милиграма аспирина, 60 милиграма кофеина и антацида за смирење желуца дошла је до идеалне комбинације која заиста дјелује. Таблете "Блоу фиш" се растварају у води и брзо дјелују, али су засад доступне само у САД.

Док не стигну у наше апотеке, добар је и расол.Оставите одговор