Неша помиње своју каријеру: Нисам радио против фамилије Вучић

Министар одбране Србије Небојша Стефановић изјавио је јутрос да није учествовао у било каквим активностима које би угрозиле предсједника Србије Александра Вучића нити чланове његове породице.

среда, 19 маја, 2021 / 09:52

Стефановић је рекао новинарима у Београду да му је важно да је у каријери радио у складу са законом.

Одговарајући на питање да ли ће послије захтјева одбора СНС-а широм Србије да буде смијењен са функције предсједника Градског одбора странке у Београду и са јавних функција, Стефановић је рекао да ће о томе разговарати са Вучићем.

Стефановић је навео да ће се о свему осталом прије било какве одлуке консултовати унутар СНС-а, прије свега са предсједником, чије повјерење има да обавља функцију и да ће одлуку, када буде донесена, саопштити јавности.

Он каже да о стварима које се тичу страначких органа не треба расправљати у медијима, без обзира на то што свако и странци има право на своје мишљење и став, преносе београдски медији.

"Да ли сам правио грешке у свом раду? Сигурно. За своје грешке сам увек спреман да одговарам, али да будем у фотељи вечито нити ми пада напамет нити је то за мене приоритет у животу", истакао је Стефановић.