Чачак: Стефановић очекује да ће пожар у фабрици муниције бити угашен током викенда

Хеликоптери Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране Војске Србије избацили су данас готово 48.000 литара воде на мјесто пожара у фабрици "Слобода" у Чачку, у којој је током ноћи дошло до пожара и серије експлозија, саопштило је Министарство одбране Србије.


Заједнички именитељ: И у Београду траже оставку министра МУП

Четврти протест "Један од пет милиона" завршен је синоћ на Тргу Славија у Београду без инцидената и уз захтјев учесника за оставком министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, а сљедеће окупљање најављено је за суботу, 5. јануар.


Стаматовић доводи у везу Вучића, Пинк, Славка Ћурувију и Оливера Ивановића

Можда стварно Небојша Стефановић није обавештен, јер је тада био премлад, да је Славко Ђурувија убијен у време министровања Александра Вучића 1999. године, али зато садашњи министар унутрашњих дела и потпредседник Владе Србије савршено добро зна ко је наручио и платио Жељку Митровићу цртање и бесомучно зумирање мете на челу покојном Оливеру ИвановићуСтаматовић за смјену Стефановића и против распикућа и ММФ

Здрава Србија (ЗС) подржава иницијативу за хитну смену министра унутрашњих послова Небојше Стефановића јер није учинио апсолутно ништа да осигура безбедност грађана Србије, нити се његово министарство разрачунало са организованим криминалом и разрешило бројна кривична дела како се народу свакодневно представљаПокренута петиција којом се тражи анализирање докторске дисертације Стефановића

Универзитетски професори, доценти, асистенти, истраживачи, доктори наука и докторанти покренули су потписивање петиције којом траже од министра просвјете Србије да без одлагања формира независну академску комисију која би анализирала докторску дисертацију министра Небојше Стефановића, пише данашња "Политика".


Напредњаци предложили министре

Влада Србије на чијем челу ће бити Александар Вучић имаће 16 министарстава и два министра без портфеља, саопштено је након сjеднице Главног одбора странке.