07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Нека уђе у записник: Чавић каже да опозиција не припрема нереде

Носилац листе НДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Драган Чавић рекао је да нису тачни наводи из појединих медија да опозиција припрема некакве нереде и нестабилности у Српској.

четвртак, 27 септембра, 2018 / 20:24

„Демантујем то у име НДП-а и Савеза за побједу. Грађани не треба да брину, никакве ми немире нити предвиђамо, нити планирамо“, рекао је Чавић вечерас на трибини коалиције „НДП-НС-СНС-Слобода“ у бањалучкој мјесној заједници Врбања.

Он је навео да опозиција не планира никакве нереде уочи избора и на дан избора, јер, како је рекао, грађани треба да слободно изађу на изборе и изгласају промјену власти.

„Опозицији не пада на памет да негира резултате избора“, каже Чавић и истиче да је увјерен да ће послије избора у Српској бити промијењена власт.

Он тврди да „странке на власти праве еуфорију и амбијент да људи не изађу на изборе“.

Чавић је рекао да ће, уколико опозиција побиједи на изборима, први потез бити да у идућој години у буџету Српске борцима буде враћено 40-50 милиона КМ за повратак гарантоване пензије који им је укинут због уштеде у буџету у овом износу на годишњем нивоу.

Кандидат НДП-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице три Душко Калајџић рекао је да је увјерен да ће Чавић бити мандатар за састав нове владе Српске.

Кандидат НДП-а за посланика у Народној скупштини Бранкица Радинковић увјерена је да ће након избора бити враћена одузета права најугроженијим категоријама становништва – пензионерима и борачким категоријама.Коментариши