Навијачи Фиорентине се извинили Михајловићу

Навијачи Фиорентине извинили су се данас српском тренеру Синиши Михајовић због увредљивог транспарента, који су истакли на мечу против Ђенове у прошлом колу италијанске Серије А. Фиорентиона је тај меч добила са 1:0, а навијачи су носили натпис у којем су на националној основи вријеђали Михајловића и тражили да спакује кофере и напусти Фиренцу. На […]

среда, 2 новембра, 2011 / 19:39

Навијачи Фиорентине извинили су се данас српском тренеру Синиши Михајовић због увредљивог транспарента, који су истакли на мечу против Ђенове у прошлом колу италијанске Серије А.

Фиорентиона је тај меч добила са 1:0, а навијачи су носили натпис у којем су на националној основи вријеђали Михајловића и тражили да спакује кофере и напусти Фиренцу.

На стадиону Артемио Франки јутрос је осванула парола подршке српском тренеру – „Можемо да те не волимо као тренера, али као човека те цијенимо. Извини”.

Михајловић је у неколико наврата ове сезоне био на удару фудбалске јавности да поднесе оставку, а клуб тренутно заузима десето мјесто на табели са 12 освојених бодова.Оставите одговор