Монтевидео видјело пола милиона гледалаца

БЕОГРАД – Филм „Монтевидео, Бог те видео”, у режији Драгана Бјелогрлића, до сада је видјело више од пола милиона људи, саопштио је данас београдски продуцент „Интермедија нетворк”. Филм о формирању српске фудбалске репрезентације пред почетак Првог свјетског првенства 1930. у Уругвају, премијерно је приказан 20. децембра прошле године и даље се налази на репертоару биоскопа […]

среда, март 16, 2011 / 19:42

БЕОГРАД – Филм „Монтевидео, Бог те видео”, у режији Драгана Бјелогрлића, до сада је видјело више од пола милиона људи, саопштио је данас београдски продуцент „Интермедија нетворк”.

Филм о формирању српске фудбалске репрезентације пред почетак Првог свјетског првенства 1930. у Уругвају, премијерно је приказан 20. децембра прошле године и даље се налази на репертоару биоскопа у Србији.

Добио је награде удружења новинара и критичара Фипресци Србија у пет категорија – за најбољи филм, режију, фотографију, сценарио и сценографију.

Док публика ужива у гледању овог филма, екипа се интезивно припрема за наставак и требало би да се на прољеће упути у Уругвај, гдје ће се снимати на аутентичним локацијама у Монтевидеу. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *