Митровић узвратио ударац: Пинк је власник Гранд архиве и спотова

Гранд продукција неће моћи да емитује наступе својих пјевача и снимке из свих својих емисија на новом народњачком каналу који буде покренут на СББ, јер сва права на комплетан материјал Гранда који је сниман у последњих 18 година има – телевизија Пинк. Како сазнаје Телеграф, према уговору између “Пинка” и “Гранда” све што је икад […]

уторак, 18 фебруара, 2014 / 23:10

Гранд продукција неће моћи да емитује наступе својих пјевача и снимке из свих својих емисија на новом народњачком каналу који буде покренут на СББ, јер сва права на комплетан материјал Гранда који је сниман у последњих 18 година има – телевизија Пинк.

Како сазнаје Телеграф, према уговору између “Пинка” и “Гранда” све што је икад снимано и емитовано у емисијама “Гранд шоу”, “Звезде Гранда”, “Гранд парада” и у осталим фолк серијалима припада Жељку Митровићу, а Саша Поповић моћи ће на новој телевизији да приказује само нови материјал који никада није прошао преко “ружичасте фреквенције”:

– Када су потписали уговор са СББ, који је купио 51% Гранда Саша Поповић и Лепа Брена су, што се архиве тиче, у мираз Драгану Шолаку донели – празне кофере, каже добро обавјештени извор Телеграфа, и додаје:

– Дакле, уколико СББ буде решио да емитује кабловски Гранд канал мораће да се да у снимање потпуно нових спотова и наступа фолк звезда, јер на све што је икад снимљено и емитовано на “Пинку” права нема “Гранд”, већ ружичаста телевизија. Жељко Митровић управо због тога нема разлога да буде забринут, јер Пинк поседује обиље народњачке ризнице које може неограничено да пушта на својој Клик Пинк платформи, закључује Телеграфов извор.

Након што су Лепа Брена и Саша Поповић одлучили да продају своју продуцентску кућу СББ (и ККР Инвестмент фонду) а Жељко Митровић је све Грандове емисије склонио са својих ИПТВ и кабловских платформи и умјесто њих покренуо је сличан ТВ канал – “Браво мјузик”.

Телевизија “Пинк” и “Гранд” имају уговор о емитовању емисија на земаљским каналима до септембра 2014. године. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *