Михајловић: Иза Цвијана стоји Мишковић

Министарка енергетике Србије и потпредсjедница Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је да иза члана предсjедништва те странке Владимира Цвијана стоји бизнисмен Мирослав Мишковић и "људи којима не одговара борба против корупције и криминала". "Верујем да постоје и многи други којима не одговара да се у Србију уведе ред. То се показује на основу јучерашњег […]

уторак, 10 децембра, 2013 / 11:21

Министарка енергетике Србије и потпредсjедница Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је да иза члана предсjедништва те странке Владимира Цвијана стоји бизнисмен Мирослав Мишковић и "људи којима не одговара борба против корупције и криминала".

"Верујем да постоје и многи други којима не одговара да се у Србију уведе ред. То се показује на основу јучерашњег коментара Цвијана", рекла је Михајловићева новинарима уочи конференције "Бизнис енергетске ефикасности у Србији" у Центру "Сава".

Посланик и члан предсједништва СНС Владимир Цвијан јуче је најавио да ће се кандидовати за предсједника те странке на изборној скупштини 25. јануара, и оптужио лидера СНС Александра Вучића да сједнице Предсједништва користи за најављивање хапшења политичких противника или људи који му се не допадају.

Предсједништво СНС-а одлучило је у петак да ће изборна скупштина те странке бити одржана 25. јануара, што је Михајловићева оцјенила као добру одлуку.

"Није лако кад се одједном у Србији, после више година не вођења рачуна, појави странка и човек као Вучић, који се бори против криминала и корупције", рекла је министарка енергетике и оцјенила да ће се против Вучића "сви удружити".

Биће познато има прозваног министра

Министарка Михајловић рекла је да ће медији бити обавјештени о томе на кога је мислила кад је рекла да један министар у Влади ради против интереса државе.

"Није питање шта је изјавила Зорана Михајловић него шта је појава која се дешава у Србији у последњих десет година", рекла је Михајловићева.

Запитала је да ли је могуће да јавност не занима појава која се дешава у друштву већ име министра за кога је рекла да током службених посјета иностранству ради против интереса државе и намјешта послове својим пријатељима.

Михајловићева је истакла да је том изјавом "изашла из уобичајених оквира који су постојали годинама у овој држави".

"Изашла сам из оквира да се сви смешкају и кажу да је све у реду а негде отприлике знају да није", навела је министарка енергетике и истакла да је сигурна да се након тих њених изјава сви министри и они који су на неким функцијама не понашају на исти начин, већ више воде рачуна о свом понашању.

Коментраишући примједбе да је неозбиљно да прозове неког министра а не каже на кога је мислила, она је рекла да не треба стављати на стуб срама онога ко укаже на проблеме.

"Ништа није неозбиљност шта год ради Влада и сигурна сам да постоје службе које се тиме баве", каже Михајловићева.

Министар грађевинарства Велимир Илић је новинарима рекао да се није препознао у речима министарке енергетике.

"Ја радим за Србију и мислим да сви министри из ове Владе раде за Србију", рекао је Илић и додао да не зна на ког министра је Михајловићева мислила.

Поводом писања медија да су спорни послови које Србија уговара са Кином, он је истакао да је поносан што је са Кинезима склопио "велике уговоре" и да су послови у које су укључени Кинези "у најбољем реду".0 КОМЕНТАРА

 1. Коментаришући примједбе да је неозбиљно да прозове неког министра а не каже на кога је мислила, она је рекла да не треба стављати на стуб срама онога ко укаже на проблеме.

  „Ништа није неозбиљност шта год ради Влада и сигурна сам да постоје службе које се тиме баве“, каже Михајловићева.

  😀 😀 😀 😀 😀
  Čekaj, šta?

 2. Ех што ти ми волимо политичити и туђу бригу водити, за примјер, па да смо ми бар нешто урадили као наша браћа са десне обале Дрине, па и хајд’ али ми се још увијек бакћемо са „малим слобом“ од бакинаца!? Али смо зато први ђе год коме не треба непозван гост!

 3. Aко се зна да је министарка енергетике Зорана Михајловић (којој ћемо се касније вратити у контексту кочења гасовода Јужни ток) члан саветодавног одбора организације East West Bridge (на сајту истичу да је замрзнула функцију док је у Влади), која је једна од најважнијих тинк – тенк организација Запада у Србији, што се види и по месту у Трилатералној комисији, онда коцкице почињу да се слажу.

 4. Забављали народ наводном борбом против криминала, па мјесецима забављали народ реконструкцијом Владе, па погађањем ко је мистериозни антивладин министар, па ево сада изборима у СНС- у, па ће забављати народ ванредним изборима с прољећа…

  Колико се задужује Србија? Колико је отпуштено људи? Када ће признати да су признали КиМ као државу и предали Србе са КиМ трговцима органа у руке?

 5. srb.veber , 11.12.2013. 14:11:17

  Ех, брате, па зар не видиш да се ова додикова младеж на челу са симом пи..ком орозем бацила у плач за бившим им драгим жутим режимом. Не могу прежалити што им и даље нису на власти они дулићи, усташки јатаци, код којих се годинама несметано „скривао“ усташа иван јовановић црни, онај гнусни кољач српске дјеце из Пребиловаца!
  http://arhiva.kurir-info.rs/arhiva/2006/septembar/11/V-04-11092006.shtml

  За таквим властима сузе роне додикова младеж, јер наравно да је ова Зорана сумњивог презимена (ту смрди на Дражу Михајловића), зато је она сумњива, а можда је и српкиња?? Што додиковој младежи највише смета!