Србија најављује законско укључивање домаћинстава у производњу струје енеријом Сунца

Министарка Зорана Михајловић најавила је да ће грађани већ од љета моћи да постану произвођачи електричне енергије ако се одлуче да инсталирају соларне панеле. На основу тога ће им се умањивати рачуни за струју.


Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску

Министар комуникација и транспорта Босне и Херцеговине Војин Митровић и потпредсједница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије Зорана Михајловић обишли су данас градилиште моста преко ријеке Саве на дионици ауто-пута Сремска Рача – Кузмин.

Ред величина: Михајловићева, ММФ, Коридори 10 и 11

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић рекла је да ће са Мисијом Међународног монетарног фонда /ММФ/, која борави у Србији, разговарати о завршетку коридора 10 и 11, али и о новом инвестиционом циклусу и изградњи нових ауто-путева у Србији.Михајловић: 25. јануара одлучујемо о ванредним изборима у Србији

Предсједништво Српске напедне странке заузеће уочи ванредне изборне скупштине странке у суботу, 25. јануара, коначан став о томе да ли та странка жели превремене парламентарне изборе или не, каже потпредсједница СНС-а Зорана Михајловић.


Михајловић: Нема коалиције са Ђиласом и ДС-ом

Потпредсједница Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је да та странка и њен лидер Александар Вучић никада нису звали у коалицију предсједника Демократске странке Драгана Ђиласа.Михајловић: Иза Цвијана стоји Мишковић

Министарка енергетике Србије и потпредсjедница Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је да иза члана предсjедништва те странке Владимира Цвијана стоји бизнисмен Мирослав Мишковић и "људи којима не одговара борба против корупције и криминала".


Михајловић: У Београду врло брзо превремени избори

Потпредсjедседница СНС Зорана Михајловић вjерује да ће у Београду врло брзо бити преверемених избора, јер, како је навела, градоначелник Драган Ђилас и ДС покушавају да зауставе промjене и истраге о трошењу новца у Београду.