MГ Минд постао већински власник Тржнице

БАЊА ЛУКА – Трговачка фирма „МГ Минд“ из Мркоњић Града постала је већински власник бањалучке „Тржнице“, за шта је до сада издвојила више од 30 милиона КМ. "МГ Минд" који је у протеклих неколико мјесеци купио 21 одсто акција "Тржнице", јуче је на Бањалучкој берзи практично привео крају започету аквизицију, пишу "Независне новине". Власник "МГ […]

петак, март 11, 2011 / 09:34

БАЊА ЛУКА – Трговачка фирма „МГ Минд“ из Мркоњић Града постала је већински власник бањалучке „Тржнице“, за шта је до сада издвојила више од 30 милиона КМ.

"МГ Минд" који је у протеклих неколико мјесеци купио 21 одсто акција "Тржнице", јуче је на Бањалучкој берзи практично привео крају започету аквизицију, пишу "Независне новине".

Власник "МГ Минда" Младен Милановић потврдио је да је у августу прошле године кренуо у куповину акција "Тржнице", предузећа које није имало доминантног акционара.

У "МГ Минду" су потврдили да ће ускоро објавити и понуду за преузимање остатка акција које су остале углавном у власништву Пензијског резервног фонда и Фонда за реституцију РС.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *