Крунић: Повратници гласају за СНСД

Савез независних социјалдемократа на локалне изборе у Федерацији БиХ излази у 36 општина, рекао је данас потпредсједник СНСД-а задужен за ФБиХ Велимир Кунић. Кунић је на конференцији за новинаре у Дрвару нагласио да СНСД очекује одборничка мјеста у 10 општинских парламената и мјесто начелника у Дрвару, Босанском Грахову, Гламочу и Босанском Петровцу. Наводећи да СНСД […]

уторак, октобар 2, 2012 / 14:53

Савез независних социјалдемократа на локалне изборе у Федерацији БиХ излази у 36 општина, рекао је данас потпредсједник СНСД-а задужен за ФБиХ Велимир Кунић.

Кунић је на конференцији за новинаре у Дрвару нагласио да СНСД очекује одборничка мјеста у 10 општинских парламената и мјесто начелника у Дрвару, Босанском Грахову, Гламочу и Босанском Петровцу.

Наводећи да СНСД има све више присталица међу повратничком популацијом у ФБиХ, Кунић је истакао да је ријеч о одговорној странци која обећања претвара у стварност.

И поред повјерења у српске повратнике, СНСД, као што видимо из приложе слике, у Федерацији БиХ кандидате потписује латиницом.Оставите одговор