Кљујић: На сцени је заташкавање афере „Рекет“

Бивши предсједник ХДЗ-а БиХ Стјепан Кљујић изјавио је да један од разлога настојања СДП-а да преузме власт, бар у Федерацији БиХ, представља покушај предсједника те странке Златка Лагумџије да заташка евентуалне оптужнице, попут оне у афери „рекет СДП-а“. "Иза таквог понашања стоје само похлепа за влашћу и погрешна процјена да се може игнорисати глас хрватских […]

уторак, март 8, 2011 / 09:40

Бивши предсједник ХДЗ-а БиХ Стјепан Кљујић изјавио је да један од разлога настојања СДП-а да преузме власт, бар у Федерацији БиХ, представља покушај предсједника те странке Златка Лагумџије да заташка евентуалне оптужнице, попут оне у афери „рекет СДП-а“.

"Иза таквог понашања стоје само похлепа за влашћу и погрешна процјена да се може игнорисати глас хрватских бирача", рекао је Кљујић за "Глас Српске".

Према његовим ријечима, Златко Лагумџија је један неталентован политичар који не крије своје политичко опредјељење и његовим понашањем, уз подршку Сулејмана Тихића, ситуација у ФБиХ се стално усложњава и то у крајњој инстанци, прије свега на штету БиХ, ФБиХ, али и на будућности бошњачког народа.

Кљујић је нагласио и да Хрвати сносе највећу одговорност за свој данашњи положај, али да то не даје право Лагумџији да их толико потцјењује.

Афера "рекет СДП-а" везује се за покушај изнуде 2,2 милиона КМ челних људи те странке од групе бизнисмена, а за измјену просторног плана у Сарајеву.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *