Кина: Позив за привреднике из БиХ

Министарство трговине Кине позива привреднике из БиХ који се баве производњом вина, млијечних производа и њихових прерађевина да узму учешће на сајму "Кина – Евроазија експо" с циљем побољшања билатералних односа и развоја економске сарадње. У оквиру ове манифестације, која ће бити одржана од 1. до 5. септембра у Хинјангу, провинцији на западу Кине, биће […]

четвртак, 16 јуна, 2011 / 18:01

Министарство трговине Кине позива привреднике из БиХ који се баве производњом вина, млијечних производа и њихових прерађевина да узму учешће на сајму "Кина – Евроазија експо" с циљем побољшања билатералних односа и развоја економске сарадње.

У оквиру ове манифестације, која ће бити одржана од 1. до 5. септембра у Хинјангу, провинцији на западу Кине, биће организоване промотивне изложбе европских специјалитета – вина и млијечних производа.

Изложбени простор, који подразумијева уређен штанд, воду и струју, као и промоцију на тржишту Кине, бесплатно ће обезбиједити домаћин /GENERTEC International Advertising & Exibition Co.,Ltd/, саопштено је из Спољнотрговинске коморе БиХ.

Позив је отворен до 20. јуна, а Комора ће, на основу заинтересованости и евентуалног одзива за учешће организовати одлазак у Кину.