19:10 Вијетнамске власти заплијениле 345.000 кориштених кондома, који су се рецилирали и продавали као нови (ВИДЕО)08:19 Кавказ опет крвав: Азербејџан напао Јермене у Нагорно Карабаху07:49 Вучић и естрада: Плац у селу, Американци који поштују Дражу и четнике, плус ракија за Трампа07:44 На истоку старе приче: Јужна оптужује Сјеверну Кореју (и обратно)07:28 Убијен демострант: Док се полтронски медији баве Бјелорусијом, у Египту протести забрањени од 2013. године07:16 Након литијске кампање, грађанистанска КОВИД-маска: Алекса Бечић никад не би освештао зграду Општине Будва07:09 Кренула кола низастрану: ДПС по анкети ЦЕДЕМ изгубио седмину гласова06:53 Воле нас к'о своје: УНДП и Британска амбасада имају велики интерес да дигитализују државну управу06:13 Панеуропска унија и Католичка црква отворили "Еуропски центар за мир и сурадњу" без присуства Срба06:06 СДС на изборе излази под слоганом: За Српску по мјери свих нас

Као код куће: Бакир примио саудијског принца Султана

Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Бакир Изетбеговић примио саудијског принца Султана бин Салмана бин Абдулазиза Ал Сауда, а ми са Фронтал.СРБ констатујемо да у његовом кабинету не знају написати тачку иза године. Више не исправљамо.

уторак, 17 јула, 2018 / 00:20
Констатовани су добри пријатељски и билатерални односи Босне и Херцеговине и Саудијске Арабије, те истакнут обострани интерес за побољшање економских односа. Током разговора са предсједавајућим Изетбеговићем, принц Султан бин Салман истакао је да постоји значајан простор за сарадњу двију земаља у области туризма.
Нагласио је и велики интерес пословних људи из Саудијске Арабије за инвестирање у Босни и Херцеговини.
Предсједавајући Изетбеговић искористио је прилику да захвали Саудијској Арабији на помоћи коју је пружала Босни и Херцеговини у периоду агресије, али и у послијератној обнови. Посебне селаме упутио је краљу Салману, који се у том периоду лично бринуо за рад Високог саудијског комитета за помоћ БиХ.
Принц Султан бин Салман присјетио се и своје прве посјете Босни и Херцеговини, 2000 године, у којој је био са својим оцем, садашњим саудијским краљем Салманом. Принц Султан бин Салман био је пилот војних и цивилних авиона, а као члан међународне посаде 1985 године летио је у свемир у оквиру мисије Дискавери. Данас је на челу Високог комитета за туризам и културну баштину Саудијске Арабије.


Оставите одговор