Качар и Суботић желе дрес Републике Српске

Српски репрезентативци Невен Суботић и Гојко Качар рекли су да би радо играли за репрезентацију Републике Српске на пријатељском мечу са ‘орловима’. Суботић је протеклог викенда боравио на краткотрајном одмору у у Бањи Кулашима код Прњавора гдје је посетио родбину, али се и дружио са клинцима из Љубића. Клубу у коме је некада наступао његов […]

среда, 3 јула, 2013 / 08:51

Српски репрезентативци Невен Суботић и Гојко Качар рекли су да би радо играли за репрезентацију Републике Српске на пријатељском мечу са ‘орловима’.

Суботић је протеклог викенда боравио на краткотрајном одмору у у Бањи Кулашима код Прњавора гдје је посетио родбину, али се и дружио са клинцима из Љубића.

Клубу у коме је некада наступао његов отац Жељко поклонио је 25 пари копачки, а то није први пут да помаже најпопуларнији прњаворски спортски колектив.

“Играо бих за Републику Српску под условом да се с тим сложи селектор Синиша Михајловић и Фудбалски савез Србије. У сваком случају желим да будем актер тог сусрета у Бањој Луци, није важно на којој страни”, рекао је Суботић.

Пријатељски меч између Републике Српске и Србије требало би да буде одигран у Бањој Луци 14. августа. Са његовим одигравањем сложио се Фудбалски савез Босне и Херцеговине, а сада се чека зелено свјетло Свјетске фудбалске федерације.

Исто као Суботић, и Качар је на краткотрајном одмору у Републици Српској, а он је посјетио Језеро, и има исту жељу као дефанзивац Борусије.

“Радо бих се одазвао позиву да играм за репрезентацију Републике Српске, наравно под условом да ме селектор позове. Из медија сам сазнао и подржавам идеју да се у Бањој Луци одигра спектакуларна утакмица. Моји корени су из Републике Српске, мој отац Срето рођен је и одрастао у Језеру као и моји стричеви познати боксери Тадија и Слободан Качар, па сам емотивно везан за родни крај мојих родитеља”, рекао је Качар,

“Српска би имала одличан тим за који би осим мене могли да играју Здравко Кузмановић, Марко Марин, Невен Суботић, Мирослав Радовић, Звјездан Мисимовић, Мирослав Стевановић, Огњен и Стојан Врањеш, Срђан Граховац, Бранко Граховац, Немања Супић… Била би то одлична екипа, ништа слабија од репрезентација из окружења”.Оставите одговор