Још једна опротајна турнеја Шарла Азнавура

ПАРИЗ – Шарл Азнавур, 86-годишњи француски шансоњер, за сљедећу годину планира повратак на сцену у Паризу на којој је почео каријеру прије 55 година, сугеришући, не први пут, да ће му то бити опроштајни концерти. "Враћам се у позориште Олимпију. Затворићемо круг у Олимпији, јер ћу ја тада имати скоро 88 година и у неком […]

понедељак, август 30, 2010 / 18:06

ПАРИЗ – Шарл Азнавур, 86-годишњи француски шансоњер, за сљедећу годину планира повратак на сцену у Паризу на којој је почео каријеру прије 55 година, сугеришући, не први пут, да ће му то бити опроштајни концерти.

"Враћам се у позориште Олимпију. Затворићемо круг у Олимпији, јер ћу ја тада имати скоро 88 година и у неком тренутку ћу морати да станем", рекао је Азнавур радију Европа 1.

Након што је објавио повлачење из свијета музике 1999. године, потом и 2000. године, да би 2006. године одржао опроштајну турнеју, Азнавур је одржао серију концерата и 2007. године.

Пјевач јерменског поријекла прошле године је именован за амбасадора Јерменије у Швајцарској.

Он је рекао да планира да изведе нове пјесме од 23 нумере које је написао у посљедње вријеме.

То ће бити први Азнавурови концерти у Француској од 2007. године и његов први наступ у Олипмији у посљедње три деценије.

Одговарајући на питање да ли ће објавити повлачење током наступа сљедеће године, он је одговорио да ће "звијезда можда рећи до виђења".

Азнавур за сљедећу годину планира и објављивање нове књиге у којој, како каже, описује да "живот, као и све друго, има прољећа, јесени, зиме и љета".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *