Васић: Опозиција преузела улогу Сарајева

БАЊА ЛУКА – Савез независних социјаладемократа сматра да је непрестаним сатанизовањем свега што је урађено у Републици Српској у посљедње четири године и криминализовањем сваког новог поступка Владе РС, као што је потписивање уговора о концесији за аутопут Бања Лука – Добој, опозиција у РС преузела је улогу сарајевских медија, радикалних бошњачких странака и дијела […]

понедељак, август 30, 2010 / 15:25

БАЊА ЛУКА – Савез независних социјаладемократа сматра да је непрестаним сатанизовањем свега што је урађено у Републици Српској у посљедње четири године и криминализовањем сваког новог поступка Владе РС, као што је потписивање уговора о концесији за аутопут Бања Лука – Добој, опозиција у РС преузела је улогу сарајевских медија, радикалних бошњачких странака и дијела међународне заједнице.

Извршни секретар СНСД Рајко Васић је оцијенио да је "опозиција је такву тактику примијенила и 2008. године за локалне изборе па је изгубила власт у двадесет општина".

"Јавност и бирачи нису повјеровали у свеопшту криминализацију и блаћење сваког функционера и институције РС, само зато што су повезани са СНСД-ом", наводи се у Васићевом саопштењу.

Он је истакао да симболичним сахрањивањем Инвестиционо-развојне банке опозиција најављује своју "сахрањивачку улогу за РС".

"Инострани и сарајевски унитаристи су им сугерисали да створе представу мрака, криминала и зла у РС и то ће онда код сваког појединца изазвати равнодушност и створити услове за добровољну предају РС. СНСД је увјерен да ће јавност и грађани бирачи знати да казне такву укопничку политику опозиције", поручио је Васић.Оставите одговор