Јесте ли чули да постоји Прва странка?

Новинска агенција Срна овом објавом која слиједи у цјелости, доказује у пракси како не објављује само саопштења владајућих партија у Српској. Кандидат Прве странке за предсједника Републике Српске Индира Мухаремовић (на фотографији) изјавила је да је њен циљ да представља све грађане Српске, без обзира којем народу припадају и којем се Богу моле. Мухаремовићева, која […]

петак, 19 септембра, 2014 / 13:41

Новинска агенција Срна овом објавом која слиједи у цјелости, доказује у пракси како не објављује само саопштења владајућих партија у Српској.

Кандидат Прве странке за предсједника Републике Српске Индира Мухаремовић (на фотографији) изјавила је да је њен циљ да представља све грађане Српске, без обзира којем народу припадају и којем се Богу моле.

Мухаремовићева, која је најмлађи кандидат за предсједника Српске на предстојећим изборима, рекла је новинарима да ће се, уколико буде изабрана на ову функцију, борити за излазак из сиромаштва, те за оптимистичнију будућност и просперитет.

Она је изразила очекивање да ће бирачи препознати квалитет младих и високообразованих људи који желе да се боре за боље сутра.

Предсједник Прве странке Амер Бекан рекао је да је ова странка "једина мултиетничка, грађанска политичка опција која је настала из фебруарских демонстрација у БиХ", те да се њени циљеви заснивају, првенствено, на економском просперитету и борби против сиромаштва.

Он каже да је ова странка пронашла аустријског инвеститора који је заинтересован да у Бањој Луци реализује пројекат изградње постројења за спаљивање отпада, односно пројекат у области производње алтернативне енергије.

Бекан је навео да је писмо намјере упућено граду Бања Лука и да је ријеч о инвестицији вриједној 60 милиона евра.

Кандидат Прве странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице три Бранка Брајић каже да је жеља кандидата ове странке да се мање баве ријечима, а више дјелима.

Кандидат Прве странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице три Маријо Павловић рекао је да ће се залагати за рјешавање проблема обичног човјека и породицу, те за знање и науку.0 КОМЕНТАРА

  1. Хем си Амер хем си Бекан што имплицира да имаш симпатије мога Симице мог пилета у некуваном јајету. Не пушћајте гратске ћаће те имвеститоре. Аустроугар ти прода паштету а унутар и кљун и крјеста и нокти. Само уваљају генетски инжињери у соју и курузу а што изгибоше хорози боли министре брига. Петрит Ченај до побједе. Фамелија Хороз на бранику Отоманије и Шиперије.