Иницијатива Форума за развој и промоцију предузетништва БиХ

Форум за развој и промоцију предузетништва у БиХ данас је на конститутивној сједници у Сарајеву одлучио да покрене инцијативу за израду закона о промоцији предузетништва малих и средњих предузећа, те стратегија развоја ових предузећа за период 2012-2015. година. Форум је новоуспостављено савјетодавно тијело Савјета министара БиХ, надлежно за давање мишљења, препорука и савјета о мјерама […]

уторак, септембар 27, 2011 / 19:14

Форум за развој и промоцију предузетништва у БиХ данас је на конститутивној сједници у Сарајеву одлучио да покрене инцијативу за израду закона о промоцији предузетништва малих и средњих предузећа, те стратегија развоја ових предузећа за период 2012-2015. година.

Форум је новоуспостављено савјетодавно тијело Савјета министара БиХ, надлежно за давање мишљења, препорука и савјета о мјерама и програмима подршке од значаја за промоцију и развој предузетништва и малих и средњих предузећа.

Чланови Форума су представници Савјета министара БиХ, влада Републике Српске, ФБиХ и Брчког, те представници привредних комора и академске заједнице, саопштено је из Министарства спољне трговине и економских односа БиХ.

Очекује се да ће Форум значајно допринијети даљој хармонизацији и бољој координацији подршке промоцији и развоју предузетништва у БиХ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *