Хобит прескаче милијарду долара?

Први филм из трилогије о Хобитима, Неочекивано путовање, могао би да заради више од милијарду долара на благајнама широм свијета до марта ове године. Први дио филма Питера Џексона до данас је зарадио близу 921 милион долара, што значи да би то остварење могло да заради више од милијарду долара у наредних шест недеља. Британски […]

среда, 23 јануара, 2013 / 09:23

Први филм из трилогије о Хобитима, Неочекивано путовање, могао би да заради више од милијарду долара на благајнама широм свијета до марта ове године.

Први дио филма Питера Џексона до данас је зарадио близу 921 милион долара, што значи да би то остварење могло да заради више од милијарду долара у наредних шест недеља.

Британски филмски блог "Флицкс анд Битс" је саопштио да ће ово бити 15. филм икада који је зарадио преко милијарду долара на благајнама широм свијета и да је то четврти филм уз "Осветнике", "Успон мрачног витеза" и "Скајфол" из 2012. године којима је то успјело.

Други дио трилогије Хобит: Шмаугова пустошења наћи ће се пред публиком у децембру ове године, а трећи дио, Хобит: Тамо и поново назад, би требало на великом платну да се нађе наредне године.Оставите одговор