Хипо банка дијелила улазнице за Еуробаскет у Словенији

Хипо Алпе Адриа у БиХ (Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука и Хипо Алпе-Адриа-Банк д.д. Мостар) данас је у својим пословницама у Сарајеву и Бањој Луци организовала "Дан услуге", представљајући клијентима банке најатрактивније производе и услуге, а између осталог платне картице, те услуге Интернет и СМС банкарства. Као главни спонзор Европског првенства у кошарци које се […]

среда, 21 августа, 2013 / 16:36

Хипо Алпе Адриа у БиХ (Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука и Хипо Алпе-Адриа-Банк д.д. Мостар) данас је у својим пословницама у Сарајеву и Бањој Луци организовала "Дан услуге", представљајући клијентима банке најатрактивније производе и услуге, а између осталог платне картице, те услуге Интернет и СМС банкарства.

Као главни спонзор Европског првенства у кошарци које се ове године одржава у Словенији од 04. до 22.09.2013. године, Хипо банка је у поменутим пословницама симболично поставила минијатурне кошеве, омогућивши клијентима банке да, поред упознавања са производима и услугама банке, „заиграју баскет“ и добију поклоне.

Уједно, представници Хипо банке данас су уручили ваучере за поклон улазнице првој групи клијената, од њих укупно 80 (двије улазнице по клијенту), срећних добитника, који су учествовали у поклон програму банке, а који се односио на издавање нових платних картица.

„Хипо је тимски играч и кошарка је наш избор. Позивамо своје клијенте да у наредним данима посјете наше пословнице, провјере своје кошаркашке способности, и осјете дио атмосфере предстојећег Европског првенства у кошарци.“, каже Марија Панић, замјеник директора Одјела маркетинга и корпоративних комуникација Хипо Алпе Адриа у БиХ.

Хипо „Дан услуге“ наставља се сутра у пословницама Хипо банке у Зеници и Приједору, а клијенти ће имати могућност да покажу кошаркашко знање извођењем слободних бацања те да се такмиче за вриједне поклоне.Оставите одговор