Хипо банка спонзор кошаркашког кампа на Јахорини

Горан Бабић, директор Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука, и Богдан Станојевић, представник Организационог одбора кошаркашког кампа Хипо три поена (Hypo Three Points), потписали су данас у Бањој Луци, у сједишту Хипо банке, уговор о генералном спонзорству 14. Међународног кошаркашког кампа.

Прва награда Хипо банке путује у Невесиње

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука уручила је награде за три срећна добитника своје наградне игре "Хипо картицу узми и награду преузми", која је била организована за нове кориснике Хипо Виса Класик и Хипо Виса Револвинг картица.


Дан услуге у пословници Хипо банке

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је у својој пословници у Бањој Луци организовала "Дан услуге", представљајући клијентима банке најатрактивније производе и услуге, а између осталог Хипер штедњу са премијом, замјенске кредите, Виса картицу на рате, те услуге Интернет и СМС банкарства.


Хипо банка пуца за три поена

Горан Бабић, директор Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука, и Жељко Крунић, предсједник Организационог одбора кошаркашког кампа "Хипо три бода" (Hypo Three Points), потписали су данас у Бањој Луци, у сједишту Хипо банке, уговор о генералном спонзорству овог 13. међународног кошаркашког кампа.Хипо банка: Подршка самозапошљавању особа са инвалидитетом

Горан Бабић, директор Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука, уручио је данас у сједишту Хyпо банке донацију у износу од 2.000,00 КМ за НВО Моја Херцеговина, а у оквиру које дјелује и истоимени интернет портал. Донацију је преузео Драгиша Сикимић, један од оснивача портала.


Хипо банка у акцији: Вјерност је вриједност

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука покренула је програм даривања под називом "ВЈЕРНОСТ ЈЕ ВРИЈЕДНОСТ" за своје клијенте кориснике платних картица: Хипо Виса Електрон и Хипо Виза Револвинг.Потврђен рок продаје Хипо банака у ЈИ Европи

Хипо банке у Босни и Херцеговини, Словенији, Хрватској, Србији и Црној Гори, биће продате 2015. године како је и планирано, с тим да постоји могућност да се процес продаје закључи и прије истека ове године.


Хипо банка: Сто дјечијих књига Друштву библиотекара РС

Представници Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас су посјетили Дјечију библиотеку у Источном Сарајеву, и том приликом уручили донацију од 100 књига дјечије литературе Друштву библиотекара Републике Српске, вриједну 1.500,00 КМ.


Хипо нуди замјенске кредите до 146 хиљада КМ и без накнаде

Хипо Алпе Адриа у БиХ (Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука и Хипо Алпе-Адриа-Банк д.д. Мостар) од данас нуди широм своје пословне мреже замјенске кредите свим грађанима БиХ који имају намјеру да, дјелимично или у цијелости, затворе своје кредитне обавезе (кредите, прекорачења или дуговања по картицама) у другим банкама или микрокредитним организацијама, са нула одсто накнаде […]