Хавијер Бардем потврдио да игра у адаптацији Мрачне куле

Хавијер Бардем је и званично потврдио да ће тумачити лик Роланда Дешаина у адаптацији „Мрачне куле“ аутора Стивена Кинга. Пројекат је планиран да буде велика и амбициозна франшиза – осим трилогије филмова, прича ће бити настављена у облику три ТВ мини серије за које се планира да следе сваки филм. "Бардем је прихватио улогу у […]

субота, мај 7, 2011 / 15:41

Хавијер Бардем је и званично потврдио да ће тумачити лик Роланда Дешаина у адаптацији „Мрачне куле“ аутора Стивена Кинга.

Пројекат је планиран да буде велика и амбициозна франшиза – осим трилогије филмова, прича ће бити настављена у облику три ТВ мини серије за које се планира да следе сваки филм.

"Бардем је прихватио улогу у првом филму и мини серији, али намера је да остане на сва три филма и сваку ТВ епизоду. Ово је огромна ствар за сваког глумца, али Бардем је одувек био први избор", каже извор за Њу Јорк Пост.

У средишту фантастичног епа инспирисаног вестерном налази се револвераш Дешаин на путовању да пронађе митску Мрачну кулу, у нади да спаси цивилизацију. Снимање првог филма почеће овог септембра у режији Рона Хауарда (Брилијантан ум).Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *