Халаљено Селми Цикотићу: Џаферовић негативан на вирус корона

Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић обавио је тестирање на вирус корона и његов налаз је негативан, за разлику од америчког неколективног једнопредсједника и истог таквог предсједника Владе РС, Радована Вишковића.

недеља, 18 октобра, 2020 / 17:56

Предсједавајући Џаферовић тестирао се након што је потврђено да је министар безбједности БиХ Селмо Цикотић, који је присуствовао сједници Предсједништва Босне и Херцеговине, позитиван на вирус корона.

Из превентивних разлога предсједавајући Џаферовић отказао је раније планиране активности за наредну седмицу.

Раније: Због Селме отпао Пакистан

Посјета делегације Босне и Херцеговине Исламској Републици Пакистан, предвођене предсједавајућим Предсједништва БиХ Шефиком Џаферовићем, која је била планирана од 20. до 23. октобра 2020. године, отказана је због  погоршане епидемиолошке ситуације у вези сa пандемијом вируса корона.

У делегацији Босне и Херцеговине, која је требала боравити у Исламској Републици Пакистан, је и министар безбједности БиХ Селмо Цикотић, за којег је данас потврђено да је позитиван на вирус корона. О новом термину посјете јавност ће бити благовремено информисана.Коментариши