Грујичић одговорио Дураковићу: Теби је идол Насер Орић

Српски кандидат за начелник Сребренице, Младен Грујичић, реаговао је на прозивке противкандидата Ћамила Дураковића, и посветио му оштар статус на Фејсбуку.

недеља, октобар 9, 2016 / 14:29

Српски кандидат за начелник Сребренице, Младен Грујичић, реаговао је на прозивке противкандидата Ћамила Дураковића, и посветио му оштар статус на Фејсбуку.

-Ћамил Дураковић води медијски рат против мене и против будућности Сребренице користећи лажи и ниске ударце што је одлика недовршене и површне личности, знања на нивоу средњошколаца. Ја га јавно позивам да покаже своју диплому и образовање. Позивам га да покаже своје радно искуство и своје стваралаштво у било којој сфери живота. Мене жели поистовјетити са Војиславом Шешељем најмлађим др наука у бившој СФРЈ, а мислим да није прочитао ни једну његову књигу. Ћамил је човјек склон аферама од Шаторског насеља до крађе струје, контровезна личност која се приказује у скроз другом издању него што јесте, тип особе склоне манипулацијама и измишљањима.

Његове карактерне црте далеко су од идеје истинске мултиетничности човјека чији је идол Насер Орић који је предводио убице мог оца и моје фамије. Он не жели да се суочи са реалношћу и ја га позивам да прихвати пораз да пружи руку, да попијемо кафу и да идемо заједно политиком развоја Сребренице. Плашим се да он медијским ратом покушава да изазове неке нове шаторе и одлазак бошњака са ових простора. Није Ћамил Сребреница нити је Ћамил бошњачки народ. Ја сам оно што јесам, а вријеме је суд оног што сам обећао народу. Зато позивам Бошњаке на договор, да идемо даље и почнемо да радимо. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *