Фил Колинс завршио каријеру

Колинс је за часопис ФХМ рекао да има јаке болове у леђима и све лошији слух. Године свирања бубњева оставиле уз трага и изазвале оштећење живаца руку због чега, како је рекао, све теже држи палице у рукама. Славни музичар и власник седам Гремија, 13 хит синглова и Оскара за пjесму у Дизнијевом филму, изјавио […]

понедељак, март 7, 2011 / 12:47

Колинс је за часопис ФХМ рекао да има јаке болове у леђима и све лошији слух. Године свирања бубњева оставиле уз трага и изазвале оштећење живаца руку због чега, како је рекао, све теже држи палице у рукама.

Славни музичар и власник седам Гремија, 13 хит синглова и Оскара за пjесму у Дизнијевом филму, изјавио је да је одлучио да се повуче из музичке индустрије.

"Заиста не припадам том свијету и не мислим да ћу неком недостајати", рекао је шездесетогодишњи Колинс који тренутно живи у Швајцарској. "Много сам сретнији кад пишем само за себе", додао је он.

На крају разговора са новинаром Колинс се нашалио на рачун своје успијешне каријере.

"Жао ми је што је све било тако успijешно. Заиста нисам мислио да ће све тако испасти. Није изненађујуће ако су ме људи замрзели", рекао је Колинс.

Иако Колинс већ неко вријеме живи сасвим повучено у једном швајцарском градићу, његови пријатељи су нагласили да је ово саопштење плод жеље да се и званично зна да прекида каријеру. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *