Џомбић: Галић слободно може да поднесе оставку

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић изјавио је да в.д. директора Јавног предузећа "Шуме Републике Српске" Јаков Галић има одријешене руке да поднесе оставку, те нагласио да је важно да фирма не буде у губитку, а да буде добра подршка дрвопрерађивачима. "Прије неколико дана са Галићем сам имао састанак и рекао сам му да ме […]

понедељак, 18 фебруара, 2013 / 18:08

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић изјавио је да в.д. директора Јавног предузећа "Шуме Републике Српске" Јаков Галић има одријешене руке да поднесе оставку, те нагласио да је важно да фирма не буде у губитку, а да буде добра подршка дрвопрерађивачима.

"Прије неколико дана са Галићем сам имао састанак и рекао сам му да ме уопште не интересују кадровска питања у `Шумама`, као што сам и доказао у претходне двије тематске сједнице Владе о овом предузећу", рекао је Џомбић новинарима.

Предсједник Владе наводи да домаћи дрвопрерађивачи имају реалну шансу за већим поруџбинама из ЕУ и за запошљавање неколико стотина радника,те да "Шуме" морају санирати потешкоће да би биле добра подршка дрвопрерађивачима.

Поједини медији раније су јавили да Галић размишља о могућности да се повуче са функције.0 КОМЕНТАРА