Замјена на челу Шума РС, Марић одлази, умјесто њега опет социјалиста

Генерални директор Јавног предузећа „Шуме РС“ Ристо Марић у четвртак ће поднијети оставку, а на његово мјесто највјероватније ће доћи актуелни потпредсједник Скупштине града Бања Лука, Милан Милаковић, сазнају „Независне“ из извора блиских руководству овог јавног предузећа.


Сједница Владе бр. 165. била пољопривредно-еколошка

Жељка Цвијановић и сарадници донијели су, између осталих, и одлуке о оснивању Националног парка „Дрина“ Сребреница и о проглашењу заштићеног станишта „Громижељ“ (Семберија). За развој ловства издвојено је 38.000 КМ.

Стево у Шумама Српске: Систематизација и компјутеризација, само не о профиту

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске проф. др Стево Мирјанић, са сарадницима, разговарао је данас са представницима Управе и Надзорног одбора Јавног предузећа шумарства „Шуме Републике Српске“.


СДС допунио кривичну пријаву против директора Шума Српске

Српска демократска странка поднијела је данас Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву допуну кривичне пријаве против Риста Марића, директора Јавног предузећа „Шуме Републике Српске“, због постојања сумње да је починио кривично дјело Злоупотреба овлаштења у привреди.Мићић у име општина: Не смањујте накнаде за Шуме

Издвајање накнаде од шума за локалне заједнице не треба смањивати испод десет одсто, јер издвајање те накнаде није разлог губитака у Шумама Српске, сагласно је Предсједништво Савеза општина и градова Републике Српске.


Џомбић: Галић слободно може да поднесе оставку

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић изјавио је да в.д. директора Јавног предузећа „Шуме Републике Српске“ Јаков Галић има одријешене руке да поднесе оставку, те нагласио да је важно да фирма не буде у губитку, а да буде добра подршка дрвопрерађивачима.Шуме Српске добиле новог директора

Надзорни одбор „Шума Српске“ разријешио је данас Неђу Илића функције в.д. директора овог предузећа и за новог в.д. директора именовао Срђана Љубојевића, изјавио је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Мирослав Миловановић.