Џомбић постаје ревизор у аустријској компанији?

Бивши предсједник Владе РС Александар Џомбић преговара са познатом аустријском ревизорском кућом КОНФИДА која запошљава више од 10.000 стручњака у цијелом свијету, да преузме вођење њихове канцеларије у РС, сазнаје портал КАПИТАЛ.

Џомбићева прехлада

Гледајући прије неколико мјесеци гостовање Александра Џомбића на РТРС-у и интревју који је водио са водитељком Вањом Фуртулом помислио сам да би премијер ускоро могао да се прехлади или да га "ухвати" ишијас.


Друга ријеч за пад: Додик каже да је реконструкција готова за 10 дана

Предсједник Републике Српске Милорад Додик најавио је данас ће сутра или у уторак разговарати са премијером Александром Џомбић о реконструкцији Владе и оцијенио да ће све бити завршено у року од седам до десет дана.Џомбић: Ваљда се прво са мном прича о реконструкцији

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић изјавио је данас да о његовом раду треба да одлучују они који су му дали могућност да обавља тај посао, првенствено предсједник Републике Српске Милорад Додик и СНСД.


Џомбић: Галић слободно може да поднесе оставку

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић изјавио је да в.д. директора Јавног предузећа "Шуме Републике Српске" Јаков Галић има одријешене руке да поднесе оставку, те нагласио да је важно да фирма не буде у губитку, а да буде добра подршка дрвопрерађивачима.Џомбић: Смањење плата резултат одговорне политике

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић изјавио је да је смањење плата буџетским корисницима резултат одговорне политике и процјене економских изазова који наредне године очекују Српску, регион и ЕУ.