Ђокић Честитао Видовдан борцима ВРС

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић честитао је свим припадницима Војске Републике Српске и припадницима Трећег пјешадијског – Република Српска пука Оружаних снага БиХ, Видовдан – крсну славу Војске Републике Српске.

среда, 27 јуна, 2018 / 18:17
Предсједник Ђокић је у честитки поручио да се не смије заборавити заслуга и допринос који су борци Републике Српске имали у стварању Републике Српске. „Окупљени око исте слободарске идеје, јединствени у својој намјери да се боримо за истину и правду, успјели смо да створимо Републику Српску, а припадници Војске Републике Српске су, у тој борби, дали немјерљив допринос“, истакао је Ђокић.
Он је нагласио да су институције Републике Српске показале да борачке категорије нису и не смију бити заборављене и да ће та брига бити настављена у оквиру економских могућности које Српска има.
Предсједник СП-а Петар Ђокић је ракао да је обавеза свих представника политичких странака и институција Републике Српске, да не забораве оне које су у Српску уградили своје животе и младост и да чувамо сваку стопу достигнутих институционалних слобода и интегритета.
„Иза Републике Српске су тешка ратна времена, али и будућност кој носи велике изазове на које требамо сложно одговорити окупљени око заједничког циља – стабилне и економски снажне Републике Српске“, закључио је Ђокић.


3 КОМЕНТАРА

  1. Петар, “мали Дачић“ је ратовао за Републику, за разлику од већине из власти и опозиције.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *