Дивац тражи да се ријеши проблем хулигана

БЕОГРАД – Предсjедник Олимпијског комитета Србије Владе Дивац позвао је уочи вjечитог фудбалског дербија између Партизана и Црвене звезде државне органе да коначно ријеше проблем са хулиганима. "Ако не реагујемо сами, урадићемо то онда када нам нареде споља. Као што видимо, недавно је долазио председник УЕФА Мишел Платини и он нас је упозорио на неке […]

среда, 16 марта, 2011 / 06:01

БЕОГРАД – Предсjедник Олимпијског комитета Србије Владе Дивац позвао је уочи вjечитог фудбалског дербија између Партизана и Црвене звезде државне органе да коначно ријеше проблем са хулиганима.

"Ако не реагујемо сами, урадићемо то онда када нам нареде споља. Као што видимо, недавно је долазио председник УЕФА Мишел Платини и он нас је упозорио на неке ситуације које сигурно не бисмо волели. Да не би дошло до тога, време је да нешто урадимо сами, иако је требало много раније да реагујемо", поручио је Дивац.

У изјави Танјугу, он је подсјетио да "проблем са хулиганима у Србији не постоји од јуче" и да је "прави тренутак за акцију".

"Државни органи су ти који би требало да се баве тренутном ситуацијом. Хулигани нису од јуче, они су одавно ту и са временом су постали то што данас јесу. Ми никако не би требало да измишљамо топлу воду, него једном коначно да видимо како се то ради у свету и на такав начин да реагујемо", рекао је Дивац.

Он је приметио да ће се у једном тренутку свакако морати рјешавату проблем – па је боље да се то уради што прије.Оставите одговор