Дани(ј)ел Симић

Ђаво носи параду

Прије десет година, јавно сам позвао сваког ко жели организовати параду сексуалних мањина у Бањој Луци, да се јави редакцији Фронтала. Да ћу први изаћи са њим на улицу, ако се боји да ће да га бију.

недеља, септембар 8, 2019 / 10:31

Наши изабрани представници су одавно донијели законе, по којим истополни односи не само да нијесу преступ као раније, већ немају никакве битности. Не доносе вам пред законом ни добро, ни лоше. Но, о њима однекуд треба јавно причати, па и парадирати. И то баш пуно причати и још наглашеније парадирати.

Тада, прије деценију, Србијицу је јахао политички праметросексуалац Борис Тадић, а битка са полицијом која је услиједила на улици (била је то права битка, а не потурање фотоапарата под пендрек као у Бањој Луци), десила се због издаје Косова и Метохије, ниског стандарда, корумпиране и слугањерске власти, распродаје државних ресурса у бесцјење, док су аргументи из Содоме и Гоморе били само спиритуално-метафизички повод за насилни обрачун.

Уколико неко сматра како треба да изађе са својим полним партнером истог секса на улице највећег града Српске, рекао сам то више пута, те став зашто је то неопходно образложи васколиком људству, Фронтал.РС ће га објавити и бити медијски спонзор дешавања.

Зашто?

Зато што те, и било које друге људе, нико не смије тући или ускраћивати за права због таквих ствари. Такође, још је битније спријечити кориштење оваквих збитија, да би се вршили напади на Српску као заједницу слободних људи.

Десет година се нико не јави

Мој став је да се нико није јавио, нити озбиљно мислио да организује ишта слично, јер за такву приредбу у Српској нема довољно заинтересованих. Критичне масе без.

Они који који стварно воле да полно опште искључиво са истим полом, ту своју особину живе 24/7 и већ одавно им није необична. Ни њиховој околини. Ко их лично зна, зна шта воле. Интересовање и обавјештавање других о томе, наглашавање таквог избора, као и у хетеросексуалним везама, прелази у домен забадања носа у туђе приватне ствари, односно егзибиционизма.

Управо као човјек, који већ десет година нема ништа против, љут сам јер је Српска поклекла. Зашто смо, као немјерљиво толерантнији, отворенији, либералнији и човјекољубивији дио Дејтонске Долине Плача, допустили да Сарајстан организује параду сексуалних мањина, загуши медијски простор новом ублехом и нарушава наш фолирантски суверенитет?

Умијемо се и ми фолирати!

Истекао је рок за формирање Савјета министара, без обзира што мој није. Јавите се слободно редакцији Фронтала, ако вас неко угрожава јер сте то што сте. А по закону сте. Ја нијесам као троплемени партијаши што се обећаше Вигермарку. Од њега је, као лик у овом водвиљу, смјешнији још само св. Валентин Инцко Кловновски. Јавности ће се зато понудити нови политички шлагворт.

Сад ћемо мало расправљати о хомосексуалности, као да је то најбитније питање у државној заједници Српске и Ефбиха. А оваква дешавања имају циљеве који су превасходно политички, али не да се истополној заједници олакша живот. Напротив.

Накот безобразних, нетолерантних и физички агресивних Невладнића, које све од реда хране и одијевају преко својих агенција и паравана стране државе, непријатељске према Српској, данас крши прсте очекујући ексцес. Новчано одрођени од своје околине и народа, моле се за нечију разбијену главу, за један бачен камен, за макар пола труна у туђем оку; да га баш они «пошаљу у цивилизовани свијет». И траже паре.

Од тога они живе, а Бања Лука се слабије плаћа од Сарајстана.

Парада на Гаравицама, Брчанској малти, у Добровољачкој?

Некадашња Врхбосна, данас потпуно исламизирана и ратнохушкачки артикулисана, хини своју мултиетничност и отвореност на питањима од маргиналног значаја за развој друштва. Толеранцију треба показати према истополно оријентисаним појединцима, док читава конститутивна заједница, позната кроз историју као Рашани, Србљи, Власи, Ћетници, Барбари Са Истока, Агресори Са Брда… нипошто не може имати иста таква права.

Тренутни политички експонент криптоисламизма, у провидном целофанчићу грађанске инквизиције, Љиљан Комшић, не може поднијети српску заставу пред вратима српског члана предсједништва, те је у дилу са Џафијем уклањају «кад се угасе свјетла». Срби су криминализовани и не смију парадирати кроз свој некадашњи град, а поготово не смију носити заставе боја, које су они издвојили из дугиног спектра. Плус бијела. Минус било каква спомен плоча.

Један мимоход са српским тробојкама кроз Сарајево, Тузлу, Бихаћ или Мостар; изазвао би веће насиље и бројнији контрамитинг, од било каквих «педера и лезбејки».

У Сарајеву и Тузли су тако већ спријечене комеморације. Војницима ликвидираним пошто су, без наоружања уз себе, на вјеру напустили касарне бивше ЈНА. Нијесу хтјели разрушити град при изласку под борбом, па су војници платили главом лаковјерност својих старјешина. На стратишту Гаравице код Бихаћа, истина о томе шта се десило сексуалној мањини познатој као Срби, из времена кад су били већински народ, забрањена је одлуком локалних власти.

Републичке и општинске власти у Сребреници, регија Бирач, држава Српска, допуштају пак парадирање са ратним заставама муџахедина под командом Алије Изетбеговића, од границе до насељеног мјеста Поточари. Исто тако и у Приједору. И гдје год хоћете.

Затворила се чаршија

Стварни циљ данашњег дешавања, јесте да се недодирљиво испуцавају фразе као «Патријархална породица је зло. Основ сваког национализма, односно фашизма.» Уколико се неко успротиви овој тези, макар да национализам није исто што и фашизам, аутоматски се сврстава у фашисте, а аргументи му се заглушују некултуром и примитивизмом.

Наступа се ставом који је сушта супротност од онога, што се тражи за себе, те се увлачи све припаднике сексуалних мањина у дискурс који је против постојања Републике Српске. Нијесу сви истополно сексуални против Српске, него смо ево ми ћириличари највеће педерчине! Какве ви никад нећете бити!

Тако да знате. И запамтите.

На овај начин се са предумишљајем скреће тема са тога, да је једном читавом народу, и поред тзв. Дејтонског мировног споразума који то гарантује, ускраћено право на његово писмо, језик, грб, културу у цјелини, а посебно на сјећање. Онима који се томе успротиве, узимала су се чак и лична документа и право на рад, ако смо већ код људских права.

Нијесам чуо да је и једна тзв. НВО људскоправна инквизиција реаговала на скоро тродеценијско кршење људских права и демократског уређења од стране ОХР, НАТО, САД, ЕУ… Јер, не уједа се рука која храни.

Ausländer raus!

Зато се скреће тема са стварних проблема у овом друштву. Са алкохолизма и насиља у породици коју он доноси. Коцке у кладионицама, незапослености и одлива радно способних. Те најбитније – стране окупације и мијешања неизабраних недржављана Дејтонске Долине Плача у унутрашње политичке прилике.

Насилно, незаконито, нетолерантно и нељудско мијешање!

Док други народи вабе странце због свог лошег наталитета и прљавих послова који неће да раде, правећи подлогу за унутрашња трвења и нестабилност, ми који и сами бјежимо тамо вабљени, имамо проблем да истјерамо њихове политичаре и успоставимо суверенитет у сопственој земљи.

Пошто сам човјек, захтјевам и од других људи да поштују права. Она људска. Пошто је Српска држава, њени закони се морају поштовати без расправе. Они државни. Пошто сте нормални, замислите да је неки ваш близак рођак истополне оријентације, те да ли би допустили да га неко због тога млати? Онако, крвнички.

Зато живјели (и здрави били) сви часни хомосексуалци, а парадере који не могу за почетак истолерисати ни параду за Дан Републике 09.01. – нека ђаво носи.3 КОМЕНТАРА

 1. Nakon ovog teksta čovjeku ostaje samo da pročita par tekstova najvećeg Ante Tomića.
  Neću ulaziti u to zašto bi iko normalan podržao ulično nasilje pedera i lezbejki, podržao je i Puhalo sa frontala.ba pa neće ni ćiriličari da zaostaju u razvoju.
  Međutim ono što je meni do kraja neshvatljivo je povlačenje paralele tj. izjednačavanje i želja za preradom na Brčanski malti.
  Prijedlog bolestan i nakazan koliko i Nikolin sabor šljama i taloga.
  Međutim ideja o paradi na Brčanskoj malti do te mjere je zanimljiva da se nudim biti od koristi srpskoj ideje i lično ići moliti Imamovića da odobri i sponzoriše taj događaj.
  Ne da bi oprali Tuzlu teškog bremena zvjerskog zločina jer udariše na vojsku koja im je vjerovala na riječ i sporazum, već da čitav svijet vidi da je neko u stanju paradirati na takvom mjestu.
  Tuzla samo treba izgraditi tribine i gledati sa žaljenjem do kojeg nivoa je propao Srbin i koje budale oblikuju put u budućnost.
  Nikola, Klošarac,….

  https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/vlaska-posla/clanak/id/620602/bilo-je-mirno-jutro-u-paklu-pricali-pavelic-i-luburic-o-lovri-kuscevicu-ante-jesi-ti-siguran-da-nemas-nekog-unuka-koji-se-tako-zove-zbog-takvih-svi-mi-ustase-ispadamo-kao-neki-kriminalci

Оставите одговор