Дани(ј)ел Симић

Несретење

Јуче је било Сретење, па данас можемо о онима што се срести не смију. Ни са Богом, ни са Истином.

петак, фебруар 16, 2018 / 18:32

Требах поћи на гостовање у Прњавор. По несрећи, кола ми нијесу била на располагању. Али сам се досјетио. Прије три дана, кад сам потврдио учешће у емисији "Из правог угла" на ТВ К3, речено ми је да ће гост бити и извјесни, мени од раније познат, Трифуновић Александар.

Маја Дакић ми је појаснила да је тема "Говор мржње на интернету – слобода говора", те да је други саговорник већ потврдио учешће. Послао сам му зато поруку иде ли на К3, па да ме повезе о једном трошку? Кроз дуже вријеме ми је написао: "Neću ići". "Добро. Хвала". Одговорио сам, па позајмио кола да стигнем.

Стигох, али не само на сазнање да сам једини гост.

Нећу ићи – у преводу значи

Испоставило се да је поменути отказао учешће пар сати пред програм уживо – баш због мене. Образлажући да (како ми је речено): …не може учествовати у емисији са Симићем чији рјечник је на граници говора мржње, који га је испљувао у тексту о Венецији, Грејсону Перију и још неким.

(?!?)

Да, слажем се драги читаоче. Трачерски кукавичлук. Има српски језик доста ријечи којим се посленик такве работе описује. Али то мени мање смета. Да сам пријављивао полицији или суду, колико пута ми је неко пријетио телефоном или друштвенијем мрежама, не бих ништа друго имао радити. О клевети да не пишем. Неки од тога, пратим, праве каријеру.

Мене, са друге стране, нико никад није тужио за клевету. Хоће то, кад пишете искључиво тачне и провјерљиве ствари. Али, да сам чуо шта ми иза леђа причају разни човјеколики облици, чуо сам. И испод части ми је да се таквима бавим. Уопште им не дајем до знања да знам, још мање да ми иду на живце.

Али, овај брато и ја дођемо као неке популарне, олити јавне личности. Ја у Српској, он у Ефбиху. Знамо се. Не знам чему олајавање, осим што се нешто мора слагати кад напуниш гаће?

Шта је пљување?

Сваког ко нас познаје, изненадило би што се Трифке вријеђа на моје мишљење о њему. Јер добро га зна. Нијесам му, у ових двадесетак година како се познајемо, то једном рекао у лице. И пред свједоцима. И у медијима. Једине ствари икад ћирилицом печаћене у његовој хартијастој Буки, биле су моје приповјетке. Тако да ту грешке нема. Није му могло промаћи.

Шта је у Венецији увредљиво? То што га поредим са Раденком Милаком? Мислио сам да је то најпластичније могуће поређење, у контексту идеолошке оријентације, једног сликара анонимног за ширу јавност. Заправо похвала овом потоњем. Никако увреда Трилету. Али ето.

Онда опет даље идем до Сивог сина Перића, па ми ни ту није јасно шта је пљување? То што је Бука означена као медијски експонент окупаторских снага? Сорошевац? Плагијаторство? Ефбиховски портал са сједиштем у Српској? Шта?

То уопште није моје лично мишљење. То су чињенице! А све и да јесте, на њега по Уставу још увијек имам право. Ако сазнају квазимултиетнички инквизитори из Сарајстана да то доживљава као пљување, могли би се плахо љутнут’.

Ето, ако ишта слагах, а да не могу демантовати – ви ме тужите. У тзв. Суду БиХ су и онако у већини ваши људи.

Држите ме, правим се да бих се тукао

Суштина је да се са мном пред камере уживо не смије. Првак у томе је извјесни Срђан Пухало, који након пристанка редовно отказује, уколико чује моје име. То је, ваљда, из захвалности што сам му, усљед претјераног Фронталовог либерализма, први пут у животу допустио да пише за неки озбиљан медиј.

Како је то завршило, питајте ејдове и шифтунге.

Размаженим и преплаћеним саговорницима ефбиховских и новоусташких медија, којима непријатељи Српске дупе пуне доларима и еврима, не значи ништа једна регионална телевизија као К3. Било која српска. Односно значи, али искључиво ризик.

Незгодне су те српске тв-станице, које у госте зову саговорнике супротстављених мишљења, а не само у случајевима када је омјер бар 3:1 за новојањичаре. Што је редован случај кад ја (сваке преступне и кад падне гледаност) гостујем у доњем току Миљацке.

Једини капитал – српско име и презиме

Сјећате се у партизанским филмовима оних што су се курвали са Нијемцима и усташама? Е, па ви сте гори. Не само што дуже трајете. Све и да српски народ нестане кроз коју деценију, а можда баш због тога, то се никад неће избрисати. Издајство се памти дуже и горче од јунаштва.

Највише користи од Фронтала сте имали баш ви. Јесте да су вас спонзори натјерали да убаците азбуку, али су вам зато дали још пара и пара, да плаћате друштвене мреже. Јер против нас немате шансе. Имамо штап и канап, али опет вам узалуд све.

То што не смијете јавно супротставити мишљење, ако истину не зборим(о), бјежите на своје медије, друге без доказа частите да су фашисти и говорници мржње, на својим скуповима зовете само истомишљенике и не допуштате другачију ријеч – најбоље говори о вама. Безвриједни сте. Чак и онима што вас плаћају.

Не може се бити издајник – ако нечему никад нијеси ни припадао.

Ви сте сами срозали себе и количину новца којом вас се издржава. Могли сте бити право богати. Агресори НАТО су били спремни дати милионе и милијарде. Годинама. Постепено. Све, да се демонтира Косовски мит и Срби пљуну на себе, своје претке, своје породице, своје посједе, своје ја. Али то сте пљунули ви. Својим именом и презименом. Не ми. Не ја.

Немојте нас са вама у коло. Никада.

Спремни су вам били дати точионицу, а ви се продали одмах. За једно пиво на гајби испред драгстора.

Стога, до сретенија – живјели!

(Фото и "дигитализација": Сузана Станишић Кезић, 1999.)30 КОМЕНТАРА

 1. Данијеле,(опет), „у сриду“,као и увијек. Браво за овај текст,а и одушевио си ме гостовањем на ТВ К3.Мало ми наде вратиш,да има још непоткупљивих,мада одвећ“жигосаних“,паметних српских глава.На жалост, медији су подјељени ,пљују се опозиција и позиција и , боме, свака им је на мјесту,но образ-ђон. Генерација смо , и ја овдје не видим сретну будућност, али макар ме орасположи ,ма како чудно звучало, твој провокативан, али правичан -и истинит став иза којег стојиш САМ-ничији полтрон , само Гласноговорник Истине. Поздрав из мог „тамног вилајета“званог-Добој,у који дођох хвала рату ,ко брату.

 2. Срђан Пухало је рањен као припадник ВРС.
  С обзиром да га БОРС није заштитио од напада Огњена Тадића, Фронтал је тај који треба стати у Пухалову заштиту, као ономад када га је поставио за колумнисту.

  1. Ороз.ба, заштитник Пуха.ба, Среброва.ба и осталих пробосанских снага. 🙂 Ваљало би провјерити колико тешко је рањен, јер је врло вјероватно да није тешко, а да је то искористио да збрише у Београд. С обзиром да је био јако млад, то му не бих замјерио. Али његово послијератно дјеловање свакако бих. Орозов пробосански јаран.

  2. Изгледа да је Пухало требао да изгуби руку, ногу или око да би “родољубива“ фукара прихватила чињеницу да је он учесник одбрамбено-отаџбинског рата и да је у том рату рањен.

   И то она иста фукара која се дигне на задње ноге када неко узгред, из зајебанције, приупита зашто предсједник СДС-а није извршио своју законску обавезу и послије стицања пунољетства није отишао на одслужење војног рока.

  3. @Ороз.ба

   Ви сте пробосански Алијин Србин и као такав не бисте требали користити ријечи отаџбина и родољубље, да политичари не би помислили на филџан државу од Зенице до Башчаршије коју је ваш СПО са Алијом стварао уз саслужење вашег страначког колеге Среброва. Има онај неки документ из 1994. године, потписао га Мариофил Љубић, па и наш предсједник Додик у тој вашој пробосанској екипи. Откуд доле, кад је горе био на Јахорини? Не бих га ни примјетио да није једини дигао руку за Венс-Овенов план.

   Дакле, мој отац рањен од гелера код Модриче, био ван јединице мјесец дана, и вратио се у јединицу. Да није, судили би му за дезертерство. Не знам што је Пух вриједнији од њега, па њему нису судили. Понављам да му као олакшавајућу околност узимам то што је био јако млад. Говедарицу у том контексту нисам никад коментарисао, али исто вриједи и за њега и за Пуха.

 3. Гледах сад ове Немањиће на АТВ, све ме забоље, сунце ти јебем, па боље да су направили документарни филм.

  Писао сам овдје колумну ВИШЕ ОД ИГРЕ, онако се српска историја пише СНС жута бандо.

  Зар да овако значајан историјски пројекат раде дркаџије и партијски другови, фамилију вам јебем.

  Ово је требало да буде историјски српски филм-серија, пројекат који ће се приказивати у најмање сто држава.

  Једини спас је да се заустави емитовање серије и одвоји десетак милиона да то ураде људи који знају знање, они који ће направити историјски спектакл са шармом, односно, они који ће направити питку серију у којој ће се све битно из тог периода живота српског народа лако запамтити.
  За то је једино овог момента способан легендарни Шотра.

  1. Ево још једног доказа твоје таблоидизованости.
   Јебала те серија, немој је гледати ако ти се не свиђа!
   Неће свијет о нама судити по томе како смо приказани у некој серији него по томе шта чинимо, колики је наш цивилизацијски допринос дуњалуку.

   Најпознатија британска серија на свијету која говори о британској историји је “Црна гуја“, а не сумњам да има будала који по њој доносе суд о британској историји.

 4. Прво, пријеко потребна ствар да се сапере љага са српског народа, односно потребно је да се исприча кроз игране и документарне филмове и серије, те на друге начине пласира преко друштвених мрежа комплетна српска историја, од Немањића, до Карађорђа, часне српске борбе у два свјетска рата против фашиста, па да се испричају приче о нашим великанима из области науке, спорта културе, од Тесле, Миланковића, Пупина, до Дучића и Ђоковића.

  Због познатих ствари, српски народ је задњих деценија сатанизован,не смијемо дозволити да испадну они који су били уз фашисте часни, а да се милионске српске жртве за свјетски мир и правду забораве.

  За мене је као човјека који мисли деценије унапријед, јако битно да у наредним годинама у бар 2/3 кућа у свијету путем свих медија уђе истина о српском народу, истина са много шарма, да апсолутно та прича не буде уперена ни против кога, да се истина исприча само о нама, тако се то мора радити ко промишља о својој дјеци и будућој унучади.

  За то Србија не смије жалити стотине милиона евра, мора се ту окупити снажан тим, од великих историчара, писаца, до умјетника, режисера и велемајстора у ЕТ технологији, морају се ти људи платити дукатом, све да рецимо пет година ништа друго не раде, него да припреме медијску причу и истакну све позитивне особине српског народа,да сниме свјетски познате личности које ће рећи своја сазнања о српском народа, те да то пласирају на све медијски доступне начине.

  Имамо ми тога толико рећи као релативно мали народ о себи, од поријекла, до државности, родољубља и доприноса слободи, науци, умјетности и спорту свијета, да не морамо као други лагати, зар не?

  Симо, глуп ти је коментар, све ми некако више дајеш за право да кажем како није твоје да мислиш, шта ти мислиш?

  Поздрав

  1. “За мене је као човјека који мисли деценије унапријед, јако битно да у наредним годинама у бар 2/3 кућа у свијету путем свих медија уђе истина о српском народу, истина са много шарма, да апсолутно та прича не буде уперена ни против кога, да се истина исприча само о нама, тако се то мора радити ко промишља о својој дјеци и будућој унучади.“

   За некога ко мисли неколико деценија унапријед не би требала бити непозната чињеница да се у 2/3 кућа у свијету путем медија не улази тако шро ти то зажелиш него у те куће улазиш тако што неко чује вијест да се тамо у некој Босни неко наоружава у жељи да силом сачува власт.
   Када у тим далеким кућама домаћин жели да провјери о чему се ради онда у гугл-претразивац укуца 2500 пушака Босна и добије вијест да у БиХ постоје Срби (који нису прошли катарзу) жељни оружја, а да ипак и постоје Срби који се томе противе, али су они, нажалост у мањини.

   Овакве ситуације креирају јавно мњење у свијету.

   Што се серије “Немањићи“ тиче нијесам је погледао, али ћу то свакако учинити. Оно што сам до сада чуо је да терминологија у дијалозима проблематична зог свремених фраза и термина. Ако је само то проблем онда могу рећи да проблема нема јер ће се све то на крају преводити на стране језике (ако серија буде пласирана вани).
   Они којима не треба превод да би гледали ову серију (екс-Ју) су сви већ одавн заузели бусије које ни реијечи из Светог писма не могу помјерити

   Само ми није јсано шта ти значи оно:“све ми некако више дајеш за право да кажем како није твоје да мислиш, шта ти мислиш?“

   Ако ми брзо не одговириш, сматрај да си најебо…

 5. Симо, извини, данас је почетак поста, није ми до препуцавања, нити ваља.

  Морам ти рећи како опет ниси схватио, наравно да није добро да будале свашта причају, али ово што се сад дешава измешу тушпаџија на обије стране, то је дневна политика, прави се штета Републици Српској, али сваког чуда седам дана.

  Пусти причу, сваки дан у свијету гине хиљаде људи, пријети се нуклеарним ратом, превише неки себи дају значаја, писао сам овдје како је инжињер из Енглеске рекао да се бивша Југославија налази негдје у средини Африке.

  Ја сам коментарисао о томе како треба испричати позитивну причу, навести све врлине о историјског српског народам то пласирати преко мега филмских пројеката, кроз ранзе канале типа национална географија, хистори, дискавери,па преко фејсбука и јутјуба.

  Неко паметан ће пар милиона Срба по свијету, оних који су активни на друштвеним мрежама анимирати да поставе на своје профиле те фине приче, паметна српска политика ће све те историјске пројекте пласирати у све пријатељске земље преко дипломатских предаставништва, све да се бесплатно приказују на медијима.

  Ово што ти пишеш се дешава сад због избора, сто пута је задњих 20 година било већих глупости и издаја, али, о том, потом.

  Оно на чему хоћу да поентирам је да ти Лазаревић није виођа прелетачевић уједињене СНСД партије.

  Ја мислим , доказано стратешки радим и видим далеко, тако да ти могу гарантовати да ће се после избора формирати влада НАЦИОНАЛНОГ ЈЕДИНСТВА, да ће се заступати интереси српског народа и Републике Српске у Сарајеву у 100% капацитету, тако да неће у наредним годинам, гарантујем ни деценијама више никад бити искакања.

  Неће бити противника нормалне и модерне српске приче,неће доћи до изражаја прелетачевићи им издајници којих ће нажалост увијек бити јер је то генетика, као што је генетика да будеш шпија и безочно лажеш и нападаш на честите људе преко друштвених мрежа.

  Иде мој Симо, ПРВА ПРАВА ПОСЛЕРАТНА ОБНОВА,у тој причи више никад нећете добити прилику да једни другим подваљујете, или глупости причате, све на штету српског народа, зато ће се капетан Лазаревић побринути.

  Да ли ти је сад јасно зашто кажем да сам почео сумњати у то да ти мислиш, све ме више подсјећаш на оне који мисле да мисле.

  Поздрав и срећни вам свима часни пости.

 6. drazen78bl 19. фебруара 2018. у 00:28

  “Говедарицу у том контексту нисам никад коментарисао, али исто вриједи и за њега и за Пуха.“

  Ма је ли!?
  За тебе је исто неко ко је рањен и неко ко није био на ратишту ни дана.

  Нема поштења до фурунџијиног поштења.

  1. Не, исто су нашли начин да се извуку од рата. Били су млади, па им не замјерам као оним старијим попут Додика, којем је рат био бизнис, а породицу склонио у Београд. Ја не бих кандидовао за Предсједника Српске неког ко је избјегао рат (из поштовања према онима који нису), али је свакако мање зло од ратног профитера и неког коме је ујак био у ХВО, а дјед у Павелићевој војсци.

 7. Ајде фукаро једна и говнару, чиме си ти заслужио да будеш мјерач нечијег права да буде или не буде у рату?

  И као љекар си фукара јер немаш емпатију према једном рањеном момку. Серем ти се на докторску заклетву.

  1. Некад је господа сједила у комитету. Данас кочијаши.

   Пух је збрисао у Београд и у настаавку филма пљувао по својим саборцима, како оним рањеним, тако и погинулим, подваљујући им нацистички ореол. Исто као што ви, Хорозе.ба, правите паралелу између српских вођа у БиХ 90-их и Павелићевих монструма. Кад ја на то укажем аргументовано, остаје вам само кочијашки арсенал. Умјесто да попијете бенседин 10мг или бокал шљивовице. 😉

 8. Симо, почетак је поста, немој млатити.
  Иначе нисам схватио у неком од кометара, коме је ујак био у ХВО?

  Не зајебавам се, сви знате кад ја питам, да код мене нема лицемјерја, ја не бројим крвна зрнца, ја сам ортодосни Србин, без комунистичке прошлости од моје и женине фамилије, али није вишка да знам коме је ујко биом усташа?

  Можда ћу морати и то поменути, све за српски народ, часне намјере зелених и за ПРВУ ПРАВУ ПОСЛЕРАТНУ ОБНОВУ.

  1. Јесте видјели споменик у Плехану са усташким грбом, у облику слова У? Сјетите се кад сам вас упозоравао да се не лижете с Бигером Плеханским и Симом.ба, АИД-агом. А ви наивни и необавјештени к’о ваш Коштница!

 9. sasa
  Nekako sa proljeca – mada je jos zima:
  „Godine koje su pojeli skakavci“
  „Alisa u zemlji cuda“

  Odgovorajući na pitanje novinara da prokomentariše dio iz izvještaja MMF koji se odnosi na migracije stanovništva, ona je istakla da su migracije trend u regionu ali da svakako stvari treba popravljati, te da Vlada Srpske već radi na tome.

  Ona je navela da kvalifikovana radna snaga mora biti dobro plaćena i da se zato Vlada Srpske usmjerila na realni sektor.

  Plate da budu kao na zapadu
  Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je prvi pregled sa Međunarodnim monetarnim fondom /MMF/ zaključen i druga tranša sredstava povučena, te da Srpska izvršava svoj dio obaveza.
  „Podstakli smo poslodavce i sindikat i zajednički došli do određenih rješenja da u realnom sektoru moraju biti poboljšane stvari i povećane plate za dobre majstore i radnike. Plate moraju biti konkurentne bar donekle platama u zemljama gdje odlaze naši radnici“, istakla je Cvijanović.

 10. Нешто ти змају смета, не знам шта, можда што дирам Стевандића, или Тадића, да се ниси са неким од њих смувао?

  Коштуница је витез, господин и државник, једини у историји Срба.
  За српске душмане да напоменем како је он у ЕН проглашен државником свијета 2001 године.

  То чак ни онај украјински азар, Јошка из Загорја није успио.

 11. Дај зеисе не сери мајке ти, теби би и Пупин био одвратан да је сад жив и да кеже како Срби друге треба да поштују, али да о својој држави мисле.

  Гарантујем да се такви као ти радују што је Ђоковић повријеђен, значи, све што је српксо треба мрзити, е због тога сам и написао тупавом Сими коментар зашто Срби треба да уложе ако треба стотине милиона евра, да се спреми велика медијска афирмација српског народа широм свијета.

  Јебига, шта ћеш мој зеисе кад имаш дугу и богату историју, кад државу преко хиљаду година, много прије Њемачке, кад имаш славну традицију, највеће научнике, умјетнике и спортисте свијета.

  Што то не би показали преко медерних технологија на свим континетима, тиме сапрали љагу са једног од најчаснијих народа свијета, све никог не вријеђајући, чак друге и не помињући, нема потребе.

 12. Ја зеисе нисам помињао Путина, него Пупина Михајла.

  Нисам ни за кога ништа ружно рекао, нити мислим, написао сам јасно да се ураде филмови, серије, репортаже, кратке приче, све везано за традицију, државност, вјеру и успјехе српског народа кроз историу, са тиме да апсолутно рецимо не поменемо ни хрвате, ни муслимане, ни нијемце, нити турке, једноставно, треба свијету дати на увид ко су стварно Срби као народ и ко су знаменити Срби кроз историју?

  Шта је ту проблем, па урадите исто и ви, хрвати, кинези, руси, финци, шкоти…,у чему је проблем?

  Свијет је данас деформисан, зато што је прије пар деценија свјесно дезинформисан захваљујући медијима, али има и друга страна.

  Лагати си могао, али данас не можеш спријечити да они против којих су лагали,баш преко тих масмедија истину прикажу о себи, зар не?

 13. апостроф 20. фебруара 2018. у 00:23

  Не зајебавам се, сви знате кад ја питам, да код мене нема лицемјерја, ја не бројим крвна зрнца, ја сам ортодосни Србин, без комунистичке прошлости од моје и женине фамилије, али није вишка да знам коме је ујко биом усташа?

  J a ne brojim krvna zrnca ja sam Srbin cisti bez komunisticeke proslosti.

  A sta si ako recimo vrijeme pokaze da zenin tetak ipak je
  bio komunista?

  Nema od tebe hajra moj Nikola

  1. Од мене Јасмине неће користи-хаира имати само националисти по занимању, а тетак није фамилија.

   Нека си ти окренуо причу, али ја ћу још једном рећи, Срби морају под хито окупити тим људи и одрадити причу о нашој државности, слободарској славној традици и свим истакнутим поједицима, завршно са Ђоковићем, све само истину говерећи, друге не помињати, нема потребе.

   Ако то не уради Вучић и власт у Србији, урадићемо ми из Републике Српске, неће бити проблем окупити људе и изнаћи средства и логистику, управо би то требао бити један од главних дијелова споразума о јединству српског народа који ће бити усвојен у скупштинама, надам се до Васкрса.

   Не секирај ти Јасмине за мене, ја ћу са својим зеленим успјети, очистићу и запослити Републику Српксу, овдје ће први пут после рата бити владавина права, не појединаца и интересних група.

   Наравно, пошто сам човјек пун позитивне енергије, човјек који зна да су грађани Федерације исто сјебани као и ми, сасвим сам отворен за сарадњу,значи, помоћи ћемо много и Федерацији да се очисти, да повуче фондове, зар није од нас зелених доста?

 14. Dodikova policija uhapsila heroja odmmbarnbeno otadzbinskog rata Jansu po optuznici za ratne zlocin koju je podiglo okruzno javno tuzilastvo Banjaluka pre 2-3 mjeseca navodno je Jansa 1993 tri puta udario sakom u ledja nekog muslimana

  Za ove mladje.Jansa je Slovenac odnosno djete iz mjesanog srpsko slovenackog braka koji je kao dobrovoljac stigao u RS i prikljucio se VRS jedinici vukovi sa vucijaka.U njegovo ime je nastala ona cuvena pjsma nastala prilikom probooja koridora koja nije silazila sa tv i radio stanica tokom rata i pjsema koja je dizala moral srpskim braniocima komadante rece Janasa Modrica je nasa
  evo pjesme
  https://www.youtube.com/watch?v=S_3zF5_iewU

  evo i janse

  http://www.youtube.com/watch?v=sph_rNOJezY&t=4s

  a evo i smjesne optuznice

  https://www.pravosudje.ba/vstv/faces/pdfservlet;jsessionid=c2b92d412e9ca759643d1ecb62039a8a593abf8aee0c7d3299e2b5a1db870a78.e34TbxyRbNiRb40Lc3uPcheMc30Qe0?p_id_doc=42626

  Dok sudovi RS i Dodikova policija proganja branioce RS zbog 3 samara za to vrijeme ljudi poput Nasera Orica,Atifa Dudakovica mnogi drugi muslimanski zlocinci koi su ubijali i klali zasticeni ko polarni medvjedi slobodno setaju BIH.kao da nije dosta sto branioce RS proganja logor Viktor Bubanj odnosno sud i tuzilastvo Be Ha

  Sram vas bilo Srbi,nema gorih od vas ,odricem vas se preko novinna.Vise nisam Srbin ovo sto se radi doslo je do grla Zdravo

  1. Митре,
   Није „мали“ Јанша ухапшен и суде му зато што је ударио трипут некога шаком у леђа или ошамарио…,не, то је суд и казна оцу му Јови који је издао комунистичку идеологију, јер је један од микроскопски ријетких Срба којег жена није превела на своју страну, јер се дрзнуо да васпита сина ван духа друга јошке броза и едварда кардеља. Није далеко вријеме када ће збацити мантије и крстове из којих се крију, а шта ће на њиховим грудима поново да засја није тешко претпоставити.

 15. Smicu volim da te slusam,jako te postujem ,dobar si momak ali moj savjet predji na neprijateljsku stranu uzmaj pare i lesi zapadne fondove ko puvalo,krmak trifunovic,susnica i drugi sto rade ,nemas koga da branis srbi su jajare i prodane duse .zato gledaj sebe da nebi zavrsio kako zavrsavaju ovi barnioci iz 92,nedaj boze da te kakav beg ili srbin hamaza iz logora viktor bubanj strpa u logor zbog krivicnog djela sirenje mrznje ili nesto slicno vidis da je gore nego za vrijeme turaka

  https://www.youtube.com/watch?v=kh3mUPNpNtw

 16. „славија“
  Овако сам писао у вези оног срПина што постаде предсједник ХДЗ-а а поновити ћу и овдје јер се потпуно слажем са коментаром који сте написали :

  Има једна пјесма којој рефрен иде овако некако :

  “Возови влакови
  к’о наши мјешани бракови
  нека ми неко покаже знак
  гдје воз се претвара у влак”

  Ја сам на ово давно , одмах пошто се појавила пјесма , одговарао сљедећим стиховима :

  “У тунелу
  у сред мрака
  од возића
  праве влака”

Оставите одговор