Црнадак у Братунцу као подршка листе ПДП и независном кандидату за начелника – Срђану Ранкићу

Црнадак је рекао да Општински одбор ПДД-а Братунац, на челу са др Снежаном Стојановић, води ефикасну каљмпању за предстојеће Локалне изборе: "Очигледно је да подршка ПДП-у овдје у Братунцу расте и да ћемо сигурно бити дио будуће локалне власти. У протеклом периоду нам се придружило доста младих људи, а који су данас кандидати који воде […]

понедељак, 9 новембра, 2020 / 18:52

Црнадак је рекао да Општински одбор ПДД-а Братунац, на челу са др Снежаном Стојановић, води ефикасну каљмпању за предстојеће Локалне изборе:

"Очигледно је да подршка ПДП-у овдје у Братунцу расте и да ћемо сигурно бити дио будуће локалне власти. У протеклом периоду нам се придружило доста младих људи, а који су данас кандидати који воде енергичну и врло озбиљну кампању", каже Црнадак.

Разговору са грађанима на тргу присуствовао је и независни кандидат за начелника Братунца, Срђан Ранкић, којег ПДП подржава:

"С наше стране господин Ранкић има искрену подршку, јер смо од њега добили увјеравање да ће водити потпуно другачију политику у односу на политику тренутне власти, а која се своди само на личне и страначке интересе, обилује аферама, политичком корупцијом и непотизмом", каже Црнадак.

Он је поручио да се Изборни закон мора поштовати и да нико нема права да онемогући посматрачима да надгледају изборни процес:

"ПДП Братунац ће и на тај начин, присуством обучених и искусних посматрача на бирачким мјестима, омогућити да се сачува изборна воља грађана", поручио је Црнадак.