Босић: Нећу у дуел са Милићем, јер он не доноси одлуке о Брчком

Градоначелник Брчког Синиша Милић данас је само потврдио да је марионета у раљама тајкунске олигархије у Брчком у чије име говори и чије ставове преноси.

петак, 22 јуна, 2018 / 19:15
Умјесто да ради на стварању бољих услова за живот грађана Брчко дистрикта, Милић се свео на чувара интереса тајкуна који су у рату и после њега, док је народ крварио, стицали богаство.
Беспредметно је отварати било какву полемику са градоначелником Милићем, који је дозволио себи да буде марионета у туђим рукама. Милићу, знаш добро да знамо и ја и ти да не владаш овим градом него да имаш налогодавце и зато нема смисла твој позив на ТВ дуел јер ниси ти тај који доноси одлуке.
Што се тиче позива да објавимо имовинске картоне, препоручујем ти да имовинске картоне објаве твоје страначке газде, јер ја сам то већ урадио. Моја имовина је јавна и није предмет било каквог спорења.
Такође ти препоручујем да се не бринеш за Српску демократску странку јер у граду имаш доста проблема, па би добро било да бар један ријешиш. Жалим што си пристао да примаш ударце умјесто оних који доносе одлуке и којима
служиш.“


2 КОМЕНТАРА

 1. Ово ти је кад немаш државнички капацитет, односно, кад ти Бог да прилику да останеш супер позитивна историјска личност Републике Српске, а ти умјесто да искористиш ту Божију милост и част коју ти указаше партијске колеге и народ, спаднеш на ниво да се данас политикански бориш са локалним политичарима, све како би некако навукао још један посланички мандат.

  Опрости Младене, ништа лично, поштујем те,хоћу чак да вјерујем како си поштен човјек, не само пресумпције невиности ради, него што стварно мислим да ниси лопов, него да си танак и тачка.

  Извини, али дошло је вријеме да Никола Лазаревић свима вама који сте имали прилику од народа да нешто за њега урадите, каже у брк колико вриједите.

  Да сам ја Младене Босићу имао шансу да водим СДС један изборни циклус(4 године), умјесто што си ти 11 година, данас би Република Српска имала неуништив систем.

  Значи била би поштована, безбједна, са неуништивом привредом, са резервама хране, лијекова и воде за најмање три године, за не дај Боже, била би 100% еколошки чиста, културна, одгајала би се здрава омладина, имала би наша дјеца и млади срећну садашњост и 100% извјесну будућност, не би млади морали бити у партији код оних који су им родитеље оставили без посла, све наивно вјерујући да ће тако добити посао…………………………………………..

  Годинама сам ја о овоме писао и говорио,нудио рјешења и сарадњу, па и теби као предсједнику СДС, ниси ништа схватио, зато си сјебао и СДС и Републику Српску.

  Зато од данас овако пишем, дошло је вријеме да покажем личну СНАГУ, снагу идеје,спасоносне идеологије и програма-пројекта ПРВЕ ПРАВЕ ПОСЛЕРАТНЕ ОБНОВЕ, које заступам.

  Немој мислити да нешто боље мислим о неким другим, доћи ће после тебе на ред сви који заслужују да их набијем на к*рац, не због мене, него што сте имали прилику, па изјебали овај народ као санску козу.

  Једноставно је то, годинама вас трпим, ушао сам у политику као частан и остварен човјек, хуманиста, задужбинар и доказани родољуб, ушао сам да помогнем сваком добронамјерном у борби за опште добро, све да се заустави пљачкање и уништавање Републике Српске.

  На овакво обраћање данас имам потпуно морално право.
  Човјек сам који се осам година часно бори за народне интересе, нисам добио прилику да урадим нешто за мој народ, нисам управо због таквих као ти, сујетних људи који не подносе неког јаког поред себе.

  Знам колико вриједим, гријех је што нисам као човјек договора и компромиса, човјек визије и јасног програма са роковима извршења БАШ САД предсједник владе Српске, све да вас „натјерам“, ујединим око заједничке и спасоносне приче, односно да зауставим овај морални, привредни и безбједносни суноврат у којем нажалост јесмо доста и твојом кривицом.

  Извини, али имати једноставну прилику да будеш предсједник Републике Српске, па је кукавички одбити, па шансу да будеш предсједник владе Српске, па усрати и шефа и станицу.

  Онда после свега, данас поново покушавати да освојиш на леђима партије коју си скоро уништио још један мандат, све борећи се са неким локалним кокошарима, извини, али на то не смију да спадну дугогодишњи предсједници државотворне СДС.

 2. Čovjek na kasi u ŽELJI nema 10 maraka u džepu već mora vratiti kesu deterdženta nekog jeftinog zato što kartica nešto šteka i nije bilo moguće izvršiti plaćanje.
  Idealan kandidat za Gradonačelnika kao poslušnik na kratkoj uzici.
  Muslimani još gori našli nedonošče sa kupljenom diplomom u Bijeljini.
  Nekad kada je vladao Korleone njegov zamjenik je u najmanju ruku u bilo kojem trenutku mogao organizovati sastanak sa svim porodicama iz Srpske,Herceg Bosne i šire.
  Ovi danas imaju domet hodati za litijama,mantijama,konjima a grad su uništili do kraja.

  https://photos.app.goo.gl/UutE2Uc1fMdVA3Yd9

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *