Бијељина: Младену Крстајићу медаља за хуманост

Спортском директору Фудбалског клуба „Партизан“ Младену Крстајићу данас је уручена сребрна медаља „Филип Вишњић“ за хумано дјело и испољену солидарност у вријеме катастрофалних поплава у Семберији. Признање, које се додијељује поводом крсне славе општине – Светог Пантелејмона, Крстајићу су уручили начелник општине Бијељина Мићо Мићић и предсједник локалног парламента Драган Ђурђевић. "Задовољство ми је што […]

среда, 10 августа, 2011 / 18:23

Спортском директору Фудбалског клуба „Партизан“ Младену Крстајићу данас је уручена сребрна медаља „Филип Вишњић“ за хумано дјело и испољену солидарност у вријеме катастрофалних поплава у Семберији.

Признање, које се додијељује поводом крсне славе општине – Светог Пантелејмона, Крстајићу су уручили начелник општине Бијељина Мићо Мићић и предсједник локалног парламента Драган Ђурђевић.

"Задовољство ми је што сам примио ово признање, иако никада донаторским акцијама нисам покушавао да се експонирам", скромно је рекао Крстајић.

Уз жељу да не буде лоших повода, Крстајић је додао да ће увијек бити спреман да помогне Бијељини.

Начелник Мићић истакао је да је Крстајић заслужио признање не само својом помоћи у поплавама већ и другим активностима.

Мићић је изразио наду да ће пријатељство општине са прослављеним фудбалером бити настављено и активностима на афирмацији спорта, те сарадњом фудбалских клубова "Партизан" и "Радник". Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *