Бијељина: ДНС уточиште за бивше чланове СДС

Осамнаест бивших чланова бијељинске Српске демократске странке приступило је данас локалном Демократском народном савезу. Нови члан ДНС-а, а бивши високи функционер СДС-а Драган Анђелић, рекао је да је мотив за прелазак у ДНС програм ове странке за који сматра да је најприхватљивији. "ДНС је истински демократска странка која од оснивања биљежи успон који се огледа, […]

среда, фебруар 23, 2011 / 15:27

Осамнаест бивших чланова бијељинске Српске демократске странке приступило је данас локалном Демократском народном савезу.

Нови члан ДНС-а, а бивши високи функционер СДС-а Драган Анђелић, рекао је да је мотив за прелазак у ДНС програм ове странке за који сматра да је најприхватљивији.

"ДНС је истински демократска странка која од оснивања биљежи успон који се огледа, како у броју чланова, тако и гласова. Она најбоље штити интересе Српске", истакао је Анђелић на конференцији за новинаре зу Бијељини.

Говорећи о искључењу из СДС-а, чији је био један од оснивача, Анђелић је рекао да он није у сукобу са том странком, нити њеним програмом, већ са неким људима у њој.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Младен Симић изразио је задовољство што се ова странка успјешно креће путем који су зацртали још у њеном оснивању, а један дио тог пута је и кадровско јачање.

"Од оснивања имали смо част да су нам неке странке приступиле, што показује да имамо прихватљиву платформу у којој смо чврсто опредијељени за очување РС", навео је Симић.

Он је додао да су преласци из једне политичке партије у другу нормална појава и да не сматра да ће због нових чланова имати несугласица са локалним СДС-ом са којим су у коалицији.

Симић је напоменуо да појачање кадровске структуре бијељинског ДНС-а има за циљ да се на локалним изборима сљедеће године што боље припреме и ојачају како би постали трећа политичка странка по снази у Бијељини.

 

 

 

 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *