Aвион “БХ ерлајнза“ се вратио из Либије празан

Авион „БХ ерлајнза“, којим је требало да буду евакуисани грађани БиХ из Либије, морао је око поноћи да се врати на сарајевски аеродром због до сада непознатих разлога, рекао је Срни директор „Хидроградње“ Семин Машић. "Авион је синоћ, по договору, полетио из Сарајева у 19.00 часова, али из још непознатих разлога торањ у Триполију га […]

четвртак, март 3, 2011 / 11:05

Авион „БХ ерлајнза“, којим је требало да буду евакуисани грађани БиХ из Либије, морао је око поноћи да се врати на сарајевски аеродром због до сада непознатих разлога, рекао је Срни директор „Хидроградње“ Семин Машић.

"Авион је синоћ, по договору, полетио из Сарајева у 19.00 часова, али из још непознатих разлога торањ у Триполију га није прихватио и није му дозволио да иде према Сирту гдје је требало да покупи раднике", прецизирао је Машић.

Машић је нагласио да ће данас контактирати надлежне у Триполију и знати више детаља зашто није дозвољено да авион слети.

Авион је јутрос рано са евакуисаним грађанима, већином радницима "Хидроградње", требало да слети на сарајевски аеродром.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *