03:13 Течни Антартик: Отопли ли планета три степена, ниво мора расте годишње пет центиметара глобално21:10 Брегзитовање у Ламаншу: Француска британском острву пријети искључењем струје, Британци шаљу морнарицу19:20 Макрон јавно одао почаст Наполеону, кад очекујемо да ће Нијемци Хитлеру?18:35 Ефбих остаје без гаса: Није због Лаврова већ Енергоинвеста11:47 Ненад Вуковић: Билдање Додикових политичких мишића, нема разговора са онима који говоре еРеС10:41 Петровић сазвао директоре јавних предузећа: Пораст броја запослених, нагомилани дугови, лоша контрола10:34 Вучић: Мијењали би само границе Србије - што не подијелите Авганистан, Сирију, Ирак?10:31 Израчунали смо дигитроном: Прије 153 године рођен Мика Алас10:22 Нема ту ништа сензационално: Ловци из Змијања љути на возача који је јурио медвједа колима10:09 Голићка и Ћосић о утопљавању Дејтонке и проглашењу парка природе Требевић

Амерички антируски циркус се наставља

Бивши директор ФБИ Џејмс Коми оцијенио је да је извјештај Одбора Представничког Конгреса САД "политички документ". У том извјештају се тврди да није било дослуха Русије и предизборног штаба Доналда Трампа 2016. Године.

понедељак, 30 априла, 2018 / 10:04

Извјештај су у петак представили посланици владајуће, Републиканске странке.

Коми је рекао за НБЦ да његово схватање чињеница док га Трамп у мају прошле године није смијенио са мјеста директора ФБИ, није у складу са Трамповом тврдњом да нема доказа о дослуху његових сарадника са Русима, нити са предсједниковом оцјеном да је истрага руског мијешања у америчке изборе "подвала".

Коми је рекао да највећу тежину има истрага руског мијешања у америчке предсједничке изборе 2016. године коју води специјални савјетник Роберт Милер.

Бивши директор ФБИ је оцијенио да је рад Одбора за обавештајна питања Представничког дома Конгреса САД политизован.

Предсједника тог одбора Девина Нуњеса критикују да је превише близак Бијелој кући.