Ухапсили, па пустили бившег предсједника: Трамп се изјаснио да није крив

Трамп се претходно изјаснио да није крив према савезним кривичним оптужбама да је незаконито држао документе из области националне безбједности када је напустио функцију и да је лагао званичнике који су тражили да их врате.


Дани(ј)ел Симић: Вријеђа ли Невладиниће и кад их закон назове страним агентима?

Неопходно је ово питање правно обрадити, јер скоро три деценије се у јавности као "независни новинари, алтруисти и непоткупљиви активисти за људска права"; представљају страни агенти који су плаћени, редовно обучавани, раде по програмима и подносе извјештаје иностраним владама непријатељским ка Српској.

Гласање против, а не за: У САД неће ни Трампа, ни Бајдена за предсједника

Нова анкета Харвардовог Центра америчких политичких студија и компаније Увиди и аналитика "Херис" показала је да би 58 одсто регистрованих гласача у САД одабрало трећу опцију у случају да се за предсједника поново кандидују Џозеф Бајден и Доналд Трамп.


Оптужница: Изборни штаб Хилари Клинтон намјерно лагао да је Трамп руски човјек

Амерички специјални тужилац Џон Дархам подигао је оптужницу у којој је откривено да је изборни штаб Хилари Клинтон на изборима 2016. године измислио "руски траг", односно лагао да је бивши амерички предсједник Доналд Трамп "руски човјек".Амерички Сиријци против Бајдена и ребрендирања исламстичких терориста

Проблем савремених медија је што је појавом интернета постала тежа њихова контрола. Сада амерички борци за "правилну слободу говора" такође морају да контролишу она места на којима људи који нису професионални новинари покушавају да изразе своје мишљење и изнесу одређене чињенице.


Опекао се Луди Макс: Забрањено је поздрављати Трампа, чак и кад изгуби изборе

Познати холивудски глумац Мел Гибсон нашао се на удару америчких демократа и неолиберала након што је у Лас Вегасу поздравио некадашњег америчког предсједника Доналда Трампа и то на војнички начин – салутирањем. Њих двојица су се срели у гужви приликом доласка на професионалну рвачки меч у Лас Вегасу.Подвијање репа и прије годишњице напада у Њујорку – Бајден обећао повлачење из Авганистана, НАТО расправља о томе

Министри спољних послова и одбране земаља НАТО савеза састају се данас да би припремили први самит Алијансе са предсједником САД Џозефом Бајденом, остављајући по страни бурни однос са администрацијом Доналда Трампа.