Како је Џафи тјешио Трампа у име свих нас

Било је вијести и о томе како је британски премијер премијер позитиван на корона вирус, али нико му није слао добре жеље, пуно лимуна и чај у писму. Спољнополитички полтронизам је оно што се у Ефбиху баш његује, док Српска преко свог представника његује аутизам, не оглашавајући се никако.


Договорена дјелимична отимачина: Трамп одобрио споразум ТикТока с Ораклом и Волмартом

Предсједник САД Доналд Трамп одобрио је споразум који ће омогућити да се апликација ТикТок и даље користи у тој земљи, захваљујући новој компанији “ТикТок глобал” којом би управљали Американци, тачније сарадњу кинеске апликације с Ораклом и Валмартом.


Могли су и за књижевност: Трамп номинован за нобелову награду за мир

Амерички предсједник Доналд Трамп номинован је за Нобелову награду за мир за 2021. годину. Истини за вољу, кад је могао добити Винстон Черчил за књижевност, што је не би и Трамп за мир. Посебно што је добио Обама, који је након тога послао војску у Ирак.


Одјек Ајзенхауера: Трамп у најопаснијој изјави против војно-индустријског комплекса

Амерички предсједник Доналд Трамп, учинио је једну опасну ствар за свој живот и каријеру, напавши војни врх америчких оружаних снага и оптужио Пентагон да води ратове како би се увећавао профит војне индустрије. Ово је табу тема у Вашингтону и помињање се сурово кажњава.Миодраг Зарковић: Најзад о Вашингтонском споразуму и антисемитистичким етикетама

Свеједно, Израел нам није пријатељска држава. Не мора нам нужно бити ни непријатељ, али савезници нам, по питању КиМ, сигурно нису. Нису ни бољи ни гори од осталих држава које су признале ”Косову”.Дани(ј)ел Симић: Америка поново у свемиру – на Земљи у пламену

Приземљењем спејсшатла Атлантис 08.06.2011. године, Уједињени Ентитети Америке су посљедњи пут самостално послали човјека у свемир. Без да плате Русима. Ватрени траг који је Спејс Екс оставио за собом, као да је једновремено запалио дубоко економски и расно подијељену земљу.