Зворник домаћин карате турнира

У Зворнику је данас почело Интернационално такмичење у каратеу "Зворник 2011", на коме учествује 35 клубова са око 850 такмичара из Републике Српске, Федерације БиХ и Србије. Такмичење је отворио замјеник начелника општине Зворник Миле Јовић, пожеливши учесницима добре резултате и угодан боравак у Зворнику. Тренер Карате клуба "Српски соко" из Зворника Бранко Гајић изразио […]

субота, 12 марта, 2011 / 13:29

У Зворнику је данас почело Интернационално такмичење у каратеу "Зворник 2011", на коме учествује 35 клубова са око 850 такмичара из Републике Српске, Федерације БиХ и Србије.

Такмичење је отворио замјеник начелника општине Зворник Миле Јовић, пожеливши учесницима добре резултате и угодан боравак у Зворнику.

Тренер Карате клуба "Српски соко" из Зворника Бранко Гајић изразио је очекивања да ће учесници на овом такмичењу показати добре резултате, док ће се истовремено афирмисати и припремити за првенство РС, а касније и за европско првенство.

"Многи клубови ово такмичење ће искористити да би видјели у каквој су форми и како убудуће да наставе радити", рекао је Гајић.

Резултати такмичења биће објављени вечерас, након завршеног такмичења. Организаор такмичења је Карате савез РС, а технички организатор Карате клуб "Српски соко". Врховни судија је Маринко Гвозден из Козарске Дубице.Оставите одговор