Журнал: Ивковић остаје?

Душан Ивковић је кратак боравак у Београду искористио да се састане са људима који би ускоро требали да преузму вођење Кошаркашког савеза Србије, пише "Спортски журнал" Овај лист, позивајући се на добро упућене изворе, наводи да је Ивковић све ближе одлуци да остане на клупи репрезентације Србије. Повратак Душана Ивковића у Србију, иако објашњаван приватним […]

недеља, 13 марта, 2011 / 16:58

Душан Ивковић је кратак боравак у Београду искористио да се састане са људима који би ускоро требали да преузму вођење Кошаркашког савеза Србије, пише "Спортски журнал"

Овај лист, позивајући се на добро упућене изворе, наводи да је Ивковић све ближе одлуци да остане на клупи репрезентације Србије.

Повратак Душана Ивковића у Србију, иако објашњаван приватним разлозима, није спријечио јавност да легендарном стручњаку понови питање о евентуалном опстанку на кормилу "орлова".
Иако је Ивковић одлучно демантова да је у Београд дошао да преговара око евентуалног наставка сарадње са националним тимом, како пише Спортски журнал, ти разговори су ипак вођени.
Овај лист наводи да се Ивковић није састао са актуелним руководством Савеза, већ са људима који су већ виђени на тој позицији у блиској будућности, односно градоначелником Београда Драганом Ђиласом.
Како Журнал даље наводи, разгвори иду у добром правцу, и све је извјесније да ће Дуда и даље предводити "орлове" закључно са Олимпијадом у Лондону 2012. године.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор