Здравко Мамић нашао Србина у хрватској влади

Први човјек фудбалског клуба Динамо из Загреба Здравко Мамић изјавио је да Србин не може да води ресор спорта у Хрватској и оптужио министра спорта те земље Жељка Јовановића да мрзи све што је хрватско. Он је оцијенио да је Хрватска већ 20 година у врху свјетског фудбала, као и да је Динамо најбољи клуб […]

петак, март 15, 2013 / 12:29

Први човјек фудбалског клуба Динамо из Загреба Здравко Мамић изјавио је да Србин не може да води ресор спорта у Хрватској и оптужио министра спорта те земље Жељка Јовановића да мрзи све што је хрватско.

Он је оцијенио да је Хрватска већ 20 година у врху свјетског фудбала, као и да је Динамо најбољи клуб у југоисточној Европи.

"Хрватска је већ 20 година у врху свјетског фудбала, а Динамо је најбољи клуб у југоисточној Европи. Но, увијек има оних који ће све учинити да обезвриједе мој рад", рекао је Мамић.

Фудбалска репрезентација Хрватске дочекаће у петак, 22. марта, у Загребу селекцију Србије у квалификацијама за Свјетско првенство 2014. у Бразилу.0 КОМЕНТАРА

  1. Kada ga nema u našoj vladi, neka ga ima u vladi hrvatskoj.

    Samo je neprijatelj mogao da postavi ministra za obrazovanje Antu da uništava temelje Srpske, jer misliš li da uništiš jedan narod , uništi mu prvo obrazovanje. A, naše je je totalno devastirano, ono nam ne vaja ni pola lule duvana,u cijeloj vertikali. Ante ga je zakopao ,ali se podobro i obogatio. Naravno, zahvaljujući našem poglavniku.

    O sportu kod nas bespredmetno je govoriti, sport , kultura, …. misaone su imenice.

    Nasekiram se kada vidim u koje stoljeće nas vrati, i da nas odvede iz Evrope na crni kontinent.

Оставите одговор