Закон или умоболија: Пријава тинејџеру због заставе СФРЈ!?!

Вуковарска полиција поднијела је прекршајну пријаву против 19-годишњака који је у вуковарском приградском насељу Сотин на фасади напуштене куће окачио заставу СФРЈ. Портпарол вуковарско-сремске полицијске управе Лука Барунчић рекао је да је полиција јуче послијеподне добила дојаву од случајног пролазника да је на једној кући у Сотину окачена југословенска застава са звијездом. "Утврдили смо да […]

недеља, мај 1, 2011 / 18:55

Вуковарска полиција поднијела је прекршајну пријаву против 19-годишњака који је у вуковарском приградском насељу Сотин на фасади напуштене куће окачио заставу СФРЈ.

Портпарол вуковарско-сремске полицијске управе Лука Барунчић рекао је да је полиција јуче послијеподне добила дојаву од случајног пролазника да је на једној кући у Сотину окачена југословенска застава са звијездом.

"Утврдили смо да је заставу ставио деветнаестогодишњак. Правдао се да је ту, у тој напуштеној кући која није његова, намјеравао да прослави 1. мај", рекао је Барунчић.

На мјесту догађаја, полиција је утврдила да је 19-годишњак који је био у кући с пријатељима прекршио 5. члан прекршајног закона и против њега је поднесеба прекршајна пријава.

Застава СФРЈ је скинута и биће приложена као доказ.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *