Загребачка Пропадганда побједник Демофеста

БАЊА ЛУКА – Побједник другог Нектар Демофеста у Бањој Луци је загребачки бенд Пропаганда. Демофест завршен је у синоћ на Кастелу. Друго мјесто заузео је сплитски Диско Пат, док су треће подијелили Заа (Крушевац) и Танкер (Бања Лука). Побједнику ће, у сарадњи организатора и канала МТВ, припасти снимање и издавање албума, продукција спота за одабрану […]

понедељак, 27 јула, 2009 / 09:28

БАЊА ЛУКА – Побједник другог Нектар Демофеста у Бањој Луци је загребачки бенд Пропаганда.

Демофест завршен је у синоћ на Кастелу. Друго мјесто заузео је сплитски Диско Пат, док су треће подијелили Заа (Крушевац) и Танкер (Бања Лука).

Побједнику ће, у сарадњи организатора и канала МТВ, припасти снимање и издавање албума, продукција спота за одабрану пјесму, и објављивање албума у Словенији, Хрватској, БиХ, Србији, Црној Гори и Македонији. Укупна вриједност награде је 20.000 КМ.

Чланови бенда Пропаганда као своје узоре наводе Гуано Апес, Евансенс, Сканк Ананси, и по сопственом признању "озбиљно" раде тек од прошлог љета. Када су одабрани за финалисте, изјавили су да нису скромни, и "пуцају" на прво мјесто!

Теме њихових пјесама су љубавне, рефлексивне, тичу се и друштва и окружења, а нуде јединствен спој женских вокала, јаких гитара и атрактивног наступа.Оставите одговор